|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2004
|
![]() Chce ostrzec wszystkie osoby, które kupują (czy już mają) neostrade:
Podczas pierwszego uruchomienia neostrady na windowsie xp loadują się na dysk twordy z neta 2 - 4 wirusy, które mogą zmusić użytkownika do reinstalki systemu. Wiec, podczas 1 uruchamiania neta na xp trzeba mieć KONIECZNIE jakiegoś anti vira nagranego, inaczej twój komp sie zje*** w ciągu 1-2 tygodni. (mój kumpel podłaczył neta i od razu załapał 5 wirów, ja, gdy 1 raz wszedłem w neta na xp "wcześniej używałem z wina 98" dostałem 4 wiry, które po 8 dniach tak namieszały w kompie, że wymagał formatu i ponownej instalki systemu "mój win 98 siadł, oraz w xp sszybkość neta zpadła do 40-50 kb/s). Wiec jak masz od niedawna założony internet na windowsie xp a nie sprawdzałeś go od tamtej pory żadnym programem anty wirusowym, to zrób to jak najszybciej możesz. @down: też tak miałem ![]()
Screeny nowego silver mace questu! TUTAJ !! Ostatnio edytowany przez Arrasekt - 24-10-2004 o 00:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() hehehe
to jeszcze nie wszystko ![]() ja uzywam windowsa 98 bo na XP mi neo nie działa tylko za pierwszym razem się połączy a po resecie kompa już nie da rady lol
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
|
![]() Masz racje z neo i XP, sam tak mam, ale troche inaczej! U mnie tak: Po zainstalowaniu xp wgrałem neostarde i to samo. Później puściłem Panda Antyvir z Niezbędnika i jest dziwnie. Usunęlo, ale net mi działa po 0.00 i rano
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() ja też miałem neo, ale jak sobie wgrywałem nowy sysytem (xp rox), to kupiłem stałe łącza, bo słyszaem o kłopotahc z neo na xp
![]() |
#5 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Dlaczego od razu to Neostrada? Wiadomo hakerzy ( tak można nazwać ludzi, którzy piszą wirusy) piszą wirusy na system operacyjny ten, ktory jest najpowszechniejszy - Win XP. W tym, że trzeba instalować Program Antyvirusowy to normalne. ORbie to od razu po zainstlowaniu WIndowsa. A nie pszepraszam pierwszą rzeczą, która robie jest instalowanie wszystkich łatek z netu nie otwierając przeglądarki. Później antyvir i wirusów nie ma....
A tak ogólnie: WinShit + net = masa problemów Linux + net = ZERO problemów
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Odnośnie tematu: U mnie na XP było tak, że pierwszy raz łączyłem się z netem(NEO+ of kors), działało 10min a potem transfer spadał do 5kb/sek. Może ktoś kto ma XP dłużej wie w czym problem?? Bo ja niestety nie umiałem go znaleźć ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() Hmm nie sądze żeby przez windows XP byl bardziej podatny na wirusy, nie sądze też że neostrada zaraża XP'ka wirusami. dość DZIWNA sprawa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ja mialem win98 i dzialalo mi przez miesiąc. po miesiacu odpalam kmopa i chce se neostrade zapuscic aby se w tibie ponawalac a tu: "nie mozna uruchomic strefy neostrada plus. czesc plikow zostala usunieta lub zmodyfikowana. poprostu masz zwieche
![]() no to kit. szybka reinstalka neostrady i kupa dalej problem ![]() wkurzylem sie nieludzko ![]() teraz ani nie moge zainstalowas wina98 spowrotem a na xp wszystko mi sie wiesza ![]() ![]() ![]() sprawdzilem dysk panda ale wirusa mi nie wykryło. proboje dalej ![]() |
![]() |
![]() |