|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Jak zabić te potworki.Podajcie jak on atakuje i na co uważać i co wziąść ze sobą i jaki level trzeba na nie iść sorkiem:
- Giant Spider - Banshee - Warlock - Bechemot I nie wiem czemu ale na 11lvl mnie WE zabił na foldzie.Przecież on słąbo bije ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() jeżeli masz 11 lvl to daruj sobie próby zabicia tych monsterow, chyba ze z blokerem ewentualnie gsa z hmm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Poziom: 10
|
![]() Ale ja pisze u góry od którego levela i na co zwrócić uwagę bijąc tego monsterka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Banshee - 28 lvl z DS-ami, polecam resp niedaleko Thais Warlock - nie biłem to nie wiem... Bechemot - nie ma takiego potwora... Behemot - nie biłem to nie wiem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Łódź
Świat: Aurea/Candia
|
![]() pooglądaj sobie filmiki... trochę ich z tymi potworami na tym forum jest.
poszukaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2007
|
![]() @2x up
poprawiasz goscia ze zle napisal, a ty sam popelniles blad bo sie pisze behemoth.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Imię: Dedixen Jon
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 12
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Tak jak wiem na te potworki chodz lepiej powyżej 40 lvl
![]()
18:10 XXX [8]: Ja zabilem na rotgardzie orka supermana 18:10 XXX [23]: WoW dobry jestes ;D 18:11 XXX [8]: zucil mnie spiralą 23 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() nie karmić trolla -.- szit... co za ludzie... mogę się założyć ze autor jak ma do przetłumaczenia jakiś tekst w innym języku wpierw pyta kumpli jakie to słowo, zamiast sięgnąć po słownik...
Pozdrawiam Michalusik
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ortografia chlopie, ortografia:
Behemoth @topic: sa do tego poradniki i rady w dziale "potwory" |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Dzielnica Pruszkowa
Wpisy bloga: 1
Imię: Knight'Ster
Profesja: Knight
Gildia: Honera Squad
Świat: Honera
Poziom: 21
Skille: 62/59
|
![]() na 11 lvlu GS żal.pl Ty sie nAUcZ GraĆ ...
Co najmnie na 30 lvlu możesz bloczyć gSa Warlocka-70++ dZiEcIaKu PrZeCzYtAj SoBiE PORaDnIkI nA tYm FoRuM..[MONSTER]Giant Spider[/MONSTER][MONSTER]Warlock[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Dzielnica Pruszkowa
Wpisy bloga: 1
Imię: Knight'Ster
Profesja: Knight
Gildia: Honera Squad
Świat: Honera
Poziom: 21
Skille: 62/59
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Ri'magik
Gildia: Skateboarding rulez
Poziom: 1+
Skille: 10/10+
Poziom mag.: 1+
|
![]() Raczej to ty jesteś NOOB'em , może i jest newbie i co? A według mnie nie jest , bo co masz do tego , że na 11 lvl'u z blokerem GS'a można ubić? TAK MOŻNA! Idź i sprawdź a potem pisz... I mOożEsZ NiE pIsAć jAk rUszOwA BlOnDynKa ? ( Chodzi mi o wcześniejszy post..)
Ode mnie to tyle.. Nara , cześć , ciao
PaktoFoniKA __________________________________________________ _____ To my fanatycy z Warmińskiej stolicy, za STOMIL OKS aż po życia kres!! Stomil OKS Olsztyn ![]() ![]() Głowa: napisala do mnie jakas dziewczyna z klasy Głowa: i napisalem DSM, to mialo byc do ciebie Głowa: a ona mowi Głowa: "nie ja mam goldena" Głowa: czaisZ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli zadaje takie pytania to oznacza mniej wiecej tyle, ze nie ma ani wystarczajaco umiejjetnosci ani opanowania gry zeby przezyc spotkanie z tymi potworkami na levelu mniejszym niz 50 ( GS ) lub 70 ( reszta ) co i tak wydaje mi sie troche zanizone.
Druga sprawa to ze przed 60 levelem raczej nie bedzie miec okazji zobaczenia warlocka i banshee, przed 80 behemota ( zakladajac na wyrost ze ma pacca ) chyba ze celowo sie wepcha na resp.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Ri'magik
Gildia: Skateboarding rulez
Poziom: 1+
Skille: 10/10+
Poziom mag.: 1+
|
![]() Vil@
Ale , piszesz że do 50 lvla nie spotka tych potworów bo nie ma doświadczenia.. Ale zanim wbije ten 50 , to na około 20-30 będzie miał już jakieś pojęcie... No chyba , że na 50 nie zobaczy GS'a bo kupi postać na allegro :f Albo będzie grał ciągle na bocie...
PaktoFoniKA __________________________________________________ _____ To my fanatycy z Warmińskiej stolicy, za STOMIL OKS aż po życia kres!! Stomil OKS Olsztyn ![]() ![]() Głowa: napisala do mnie jakas dziewczyna z klasy Głowa: i napisalem DSM, to mialo byc do ciebie Głowa: a ona mowi Głowa: "nie ja mam goldena" Głowa: czaisZ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() @up
Albo po prostu nie będzie wiedział gdzie jest, chociaż to jest nie możliwe (pomijając bota) ![]() |
![]() |
![]() |