|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() proszę piszcie tutaj wszystko co wiecie na temat Excalibuga nie chodzi mi o historie itp. ale o wasze tezy jak go zdobyć ponieważ interesuje mnie ta zagadka i myślę ze ona jest dostępna ponieważ po 1 można zobaczyć go na kamieniu w POI (tak jak SoF na Rooku) jego z jego historii wynika ze jest chroniony przez zakon rycerzy koszmaru (?)
Moja teza: Excalibug był pilnowany przez Nightmare Knights ale został zkradziony przez bezlitosną siódemkę jednak każdy z nich chciał mieć go tylko dla siebie były wojny pomiędzy nimi o ten miecz w końcu doszli do porozumienia i rozwalili miecz na 7 części po 1 dla każdego (te looty z nich) w/g mnie trzeba pokonać każdego z bezlitosnej siódemki rzeby mieć te przedmioty pytacie co z nimi zrobić ? no więc widziałem na jednym ss'ie jak był you see a...... i coć z Cyclomania Sword również słyszałem ze pewnemu graczowi ów miecz wypadł z Cyca jedyny Cyclop z którym możemy się dogadać sie Spocony Cyclop z Ab'Dendriel wiec myśle ze te przedmioty trzeba mu zanieść jako surowce a on wykuje nam ten miecz z racji tego że Ruthless Seven rozwaliła Excalibuga stracił on swoją moc jedynie gdy jesteśmy w zakonie Nightmare knights będziemy zdolni przywrócić mu jego dawną moc... jednak nie wiem jak i co by się stało gdybyśmy doszli to braci kości (2 zakon) w/g mnie to co teraz napisałem jest logiczne i do zrobienia jednak trzeba bardzo dużo umiejętności i szczęścia rzeby akurat trafić na resp tych bossów. za wszystkie błędy przepraszam... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() nie ma absolutnie zadnych dowodow na prawdziwosc tezy, ze da sie go zdobyc, dlatego mozna ta zagadke polaczyc z dowolna inna ( bazyliszkiem, EF mwallami i innymi pierdolami ) przez co dyskusja o tym jest zupelnie pozbawiona sensu.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2007
Stan: Początkujący
Imię: Lucara Druidman
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 13
Skille: 16/17
Poziom mag.: 6
|
![]() Według mnie excalibuga się nie da zdobyć ponieważ to był BUG i cipsoft wcale nie chciał czegoś takiego stworzyć, później dodał to jako legendę i żebyście mogli sobie popatrzeć na niego!
Jak pamiętam to jeden z maperów cipsoftu dodał gdzieś na mapie właśnie ten miecz ale niestety cipsoft przez pomyłkę wprowadził go jako loot z cycków i chyba wiadome że dowiedział się o co biega... Nazwa wzięła się z tąd że to gracze postanowili nazwać ten miecz excalibug a cipsoft wykorzystał to jako legendę... A pozatym już był taki temat dużo bardziej rozbudowany... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Górzów Wlkp.
Imię: Shadow Bigos
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 32
Skille: Fist 21
![]() |
![]() Cytuj:
Najlepszy podpis, to brak podpisu. Ostatnio edytowany przez Blader19948 - 31-10-2011 o 13:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Te Archeolog... Nudzi Ci sie kurwa??!! Nie odswiezaj tematow z przed blisko 2 lat frajerze -.- -.- -.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Znienacka
|
![]() @up
frajera to masz w avatarze. Przeszkadza Ci, że sobie odkopał temat? Aż tak to boli? Przykre, że musisz to znosić.. ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Na chuj odświeżać temat sprzed ponad roku i odpowiadać na czyjś post, skoro pewnie gościu który zadał to pytanie już dawno o tym nie pamięta? Ogarnij się. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciebie to też boli, że lubi ktoś pogrzebać w śmieciach ?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() panie archeologu ile masz pan z godzine pracy?
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więcej, niż Ty za to, że wciąż chodzisz do szkoły