|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 86
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Wiem, wiem uzyj szukaj ble ble ble
![]() Poniewaz CipSoft zrobil mnie wkonia i nie wypuscil nowych swiatow chcialbym sie dowiedziec jaki server polecacie na stan obecny chodzi mi glownie o takie zalety swiata: *PvP *Drogie ceny *Brak masowych wojen i duzego PA *Wmiare niski maxymalny lvl <-- LOL ![]() Bardzo prosze o usuniecie tematu dopiero po kilku wypowiedzach badz podaniu linku do jakiegos podobnego i bardzo nowego tematu jak ten. Ostatnio edytowany przez Jackie'Samuraj - 11-12-2007 o 23:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^.- taki link jest mi akurat nie przydatny.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @up; to twój problem, twój post powinien wylądować w tamtym temacie ale ty to masz najwyraźniej w 4 literach...
Reported?
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() A moze byc pvp-e??
Inferna i dolera to sa moim zdaniem najlepsze swiaty -Znudzilo ci sie liczenie skuli? Jestes doswiadczonym graczem? Wybierz pvp-e! Jak ci sie znudzi exp to mozesz zawsze popekowac bez tych zasranych skuli ![]() -A jak ci brak kasy to mozesz wrzeszczec: Sell EXP!!! ![]() -Ceny? Dosyc wysokie... Takze za hunt chyba sie zwraca... -Najwyzszy level na Infernie to: Herr Yxa - Master Sorcerer - Level 174 Ostatnio edytowany przez Tethi - 12-12-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |