|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Witam
![]() Jakim sposobem można przeszmuglować skrzynkę z ciastkami z Edron, dostarczyć ją do Thais? (mówię tu o misji jednego z questów dodanych w update) parcel, tp, statek, dywan odpadają ;< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() wziac do bp i sie przejsc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Czy ja piszę niewyraźnie?
statek odpada -.- Poza tym pytanie tyczy się jednego z nowych questów więc jeśli ktoś nie wie o co chodzi niech nie zgrywa mądrego... Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 12-12-2007 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Próbowałeś może przepłynąć z edron na cormaye i z cormayi do kazo? Moze "wewnętrzne" statki nie mają w zwyczaju przeszukiwać podróżnych?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nie znam tego questu ale może daj skrzynkę komuś kto jeszcze nie robił tego questa, niech on przeniesie skrzynkę, a Ty poźniej ją od niego odbierzesz. Może to coś da? : P jeśli nie to srr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Galana
![]() |
![]()
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@up Do statku nie dojdziesz normalną drogą bo pilnują jej strażnicy, wysyłając parcelem ciastka zgniją (tak samo z tp), npc od dywanów nie poleci ;< Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 12-12-2007 o 18:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() WIEM!
Przez roty na Cormaye, z cormayi parowcem do kazo i done ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Wielkie dzięki za pomoc :> @edit nie pykło z tym szukaniem ;< a tibian earth odpada bo jak przybliżam to tylko się powiększają kwadraty -.- Jak dojść na Cormayę z rotów na Edron? mapka plx?;/ Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 12-12-2007 o 19:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2007
|
![]() musisz przejsc przez tunel z rotami tamtedy dojdziesz na cormaye a z tamtad mozesz juz plynac statkiem
_________________________________________ http://tibia.org.pl/userbar/4-Kisi3l-8.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]()