|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hiho, po up-ie jest coraz więcej kicków, gracze skarżą się na debugi. Obecnie wyrzuca mnie z gry - tak jakbym miał laga, po czym żeby się zalogować muszę poczekać gdyż wyskakuje mi błąd z połączeniem do servera. Nie wiem czy to wina Cipsoftu czy mojego kompa, nie da sie grać. Cipsoft swoimi up-ami psuje coraz bardziej komfort gry i nie ma tego skutków - wręcz przeciwnie, dochodzą nowi gracze. Ale cóż można zrobić, gdy twórcy naszej gry myślą wyłącznie o kasie.... Ale wróćmy do debugów - piszcie w tym temacie co wam sie przytrafia/jak rozwiązać dany problem, co zmniejszy ilość idiotycznych tematów na forum.
/Edit : Ahh, zapomniałbym dodać. Orientuje sie ktoś dlaczego po wejściu do gry liczba FPS jest w miarę duża, a po dłuższym czasie grania widocznie spada? (Osobiście po wejściu do gry mam 80-90 FPS, po dłuższym czasie spada nawet do 30... i proszę nie mówić że jest to efekt który wprowadza większa ilość efektów w grze bo nawet stojąc w tym samym miejscu nic nie robiąc liczba FPS znacznie spada.) I nie jest to również wina karty graficznej, testowałem na 2-óch różnych kartach. /Down : Komp świeżo po formacie, firewalla nie mam. Ostatnio edytowany przez Kamliss - 20-12-2007 o 14:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() wyłącz wszystkie firewalle mi pomogło i nie mam crashy(bugów) ani kicków/lagów ;]
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
|
![]() mi klijenta wylancza://
|
![]() |
![]() |
![]() |