|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja kozystam z bardzo prosteko sposobu: Drukujesz sciage na karteczce o wymiarach 2*4-5cm, rozkładasz przeźroczysty długopis i wkładasz do niego sciąge. pozostaje tylko tak trzymać długopis by nauczyciel niewidział, że jest tam ściąga (zdeka niewygodnie sie pisze ale każdy medal ma 2 strony
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() ja wkładam sciage do linijki
![]() Ni epolecam nic z długopisami... u nas w skzole sprawdzają długopisy, bo gosc miał taki z UV ;] ![]() Ostatnio edytowany przez she_devil - 01-11-2004 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Ja albo chowam do piórnika, albo pisze sobie na ręce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() ja potrafie tak małymi literami pisac, że robie ściąge na historie formatu 1/2
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Tego sposobu na sciaganie nauczyla mnie moja mama i na ostatnim sprawdzianie tylko ja ostalem sie ze sciaga w bo Ci ktorzy sciagali spalili sie [swoja droga oni nie wiedza co to dyskrecja].
Sciaga musi byc takich rozmiarow zeby nie wystawala spod Ciebie kiedy bedziesz na niej siedzial a czcionka takiej wielkosci zebys potrafil sie odczytac, kiedy bedziesz mial kartke na krzesle. Dzielisz sciage na dwie czesci - kolumny, i zapisujesz co tam chcesz.. Sciaganie: siedzisz na sciadze, majac na lewej kolumnie lewa noge i prawej prawa noge. kiedy chcesz cos przeczytac, odginasz jedna noge[wyglada to jak normlany odruch bo kazdy nogami szura, wierci sie itd... Czytajac to co jest na sciadze, oprzyj glowe na rekach patrzac sie w dol - tak jakbys myslal co anpisac na kartce[wyglada to jak wpatrywanie sie w sprawdzian i usilowanie czegos wymyslec]. Efekt - neuczyciel nie ma pojecia ze na czyms siedzisz bo przecie nie grzebiesz podejrzanie po plecaku, piorniku, zeszycie.... a w kartke raczej wskazane jest sie patrzec. Jesli wypracuje sie ten sposob do perfekcji lub dobrego poziomu - gratulacje. Mnie nigdy nie sciagano na sprawdzianie a mama tym samym sposobem sciagala na maturze ![]() Powodzenia ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: PoLskA
![]() |
![]() Ekchem.Panie, Panowie Dźiady Babki.I Dźieci
![]() Robimy tak.Piszemy ściąge , jaknajmniejshym drukiem.Wycinamy karteczke na jakn jamniejshą.Idźiemy do apteki , bierzemy gumki receptórki.(Recepturka rządźi rox rox rox ![]() ![]() Niech was nie zmyli.CHUSTA - CHusteczka Używana Stosownie To Awans. Piszemy na chusteczce higienicznej ściąge , przepisujemy na sprawdxian , a potem czyścimy nos aby pozbyć sie dowodu rzeczowego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja najpierw pisze sciage na kompie potem dajem jom pod sprawdzian i tylko odwarcam sprawdzian i wszystko z wiem,hyba że to sprawdzian z niemaca to musze sie nauczyć
![]() Ostatnio edytowany przez LOLO - 01-11-2004 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() A ja mam dla was taki sposób, bierzecie książke, kujecie i piszecie na piątke*
*Może gdybym tak umiał to bym nie moiał samych dwój... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Zgadzam sie z Unkownem... NIGDY jeszcze nie mialem sciagi, a-nie chwalac sie-nie narzekam zbytnio na oceny... Wam tez radze sie pouczyc od czasu do czasu, zwlaszcza gramatyki i ortografii... Zamiast sciagac, pouczcie sie RAZ bo piszecie jak pieciolatek ktory sie dorwal do kompa...
@Shan-chodzilo mi o 1sza czesc tego posta ![]() A wogole to moim szkolnym 'mottem' przed kazdym sprawdzianem jest 'Wole miec uczciwa troje niz nieuczciwa piatke'... I za kazdym razem probuje przekonac kolegow zeby tym razem sobie sciag nie robili... Zawsze mam ochote ich wsypac, ale potem bym mial przechlapane ![]()
I was the perfect warrior, cold and ruthless! I lived by my strength alone, uninhibited by foolish emotions! Ostatnio edytowany przez Matheous - 01-11-2004 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja na każdą lekcję inaczej
![]() Na polaku się kuje, bo u polonistki się nie da ściągać. Na angielskim nie mam ściągi, bo zawsze umiem ![]() Na historii drukuje ściąge zwykłą czcionką i wkładam pod kartkę z klasówką. Na niemcu drukuje malutką czcionką malutką ściąge i trzymam ściśnięte w pięści, udaje, że pochylam się nad tekstem i ściągam. Na chemii jak kobita siedzi na krześle to ściągam normalnie z zeszytu, bo kolega z przodu mnie zasłania, a jak kobita wstaje to gorzej jest ![]() Na geografii to freestyle jest, bo można ściągać nawet z wyciągniętej przed sobą kartki A4, a kobita i tak nie zauwarzy ![]() P.S. Jutro klasówka z historii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja szczeze mowiac ze sciag juz dawno nie korzystalem.
Wyznaje zasade, nauczyc sie i tyle ![]() ![]() Jednak prawda jest taka, ze nauczona 5 bardziej cieszy niz ta zerznieta ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja także nie mam ściąg, zwykle to qmple o de mnie ściągają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Piszecie se na małym kawałku papieru śniadaaniowego, siadaciwe w ostatniej ławce i kładziecie to beszczelnie na ławce obok was
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mnie tej techniki kuzynek nauczyl
![]() piszesz na kompie sciage. drukujesz ją na kalce technicznej. naklejasz na wydrukowany tekst tasme klejącą. wycinasz sciage wzdłuz tasmy. wsadzasz do piornika. podczas rozpączęcia lekcji wyciągasz ściąge i odklejasz tasme klejącą. na tasmie powinna odbic sie sciąga ![]() przyklejasz tasme na ławke a po chwili odrywaz. na ławce powinna ukazac sie "odbita" sciąga ![]() potem zakrywasz ja reką i sciągasz. po lekcji zmazujesz sciage chocby gumgą.