|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Lepiej weź Uhy, w czsie walki może się zdażyć, że nie będziesz miał czasu żeby łknąć MFa i wtedy walnąć Vite. Zresztą uhy w tym wypadku są bardziej ekonomiczne.
Za bp Uh zapłacisz 2k i możesz uhnąć się natychmiast. Jeden bp starczy na 20 uhnięć. Za bp MF też zapłacisz 2k. Jednak jeden MF odnawia od 20 do 100 mp. Z wałsnych doświadczeń wiem, że żeby odnowić 80 mp będziesz potrzebował dwóch mfów. Wniosek:z bp mf uhniesz się około 10 razy.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() UH!
1UH kosztuje mniej wiecej tyle samo co mf. (zalezy od ceny bp of uh) Na exure vite potrzebujesz 80 many wiec trzeba miec duze szczescie zeby 1 mf dodal ci 80many... no i przeciez uha mozesz uzyc zawsze a nie jak masz red hp zlopac mf na exurke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() nalezy wziasc i uhy i kilka mfow tak na wszelki wypadek...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Jak masz duzo kasy to bierz MF. Więcejmany zjarasz i mlvl moze podbije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Topic: zalezy na jaki hunt. Na demonki to sie bierze duzo uhow i mfow i sd ![]() Na dl lepsze pallki biora uhy i duzo mfow na convice ds'ow. Ogolem to wez wiecej uhow od mfow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() bierzesz ze soba ile boltow wlezie i 2 bp uhs ;]
Mfy sa do bani do nabijania mlvla poniewaz ja wole za to kase qpic nawet bp hmmkow i lvl zrobic ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() MFy nie sa złe. Jeśli cie na nie stać to warto troche ze sobą wziąść. Właśnie przed chwilą oglądałem filmik na którym pall (89 lvl 92/8x) expi na dragach na edron i prawie nie używa UHów tylko dopija przed walką MFy. I mu sie opłaciło, ma 19 mlvl !! niezle jak na palla...
|
![]() |
![]() |