|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
![]() |
![]() Dzisiaj okolo 21:00. Dowiedzialem sie od znajomego dziwnej histori(hahaha), w ktore nie wierze i smialem sie z niej jakies 10 minut
![]() ????: wiesz co moi qmple robia? Azaroo: tak ????: zawalaja ludzia z bohami key loggery ????: i kradna ????: ![]() Azaroo: ta jasne ????: sluchaj ????: jest program ????: ze ????: ku(cenzura) ????: podchodzisz do kolesia Azaroo: i? ????: dajesz mu bombe z miecza (blood hit koniecznie) on pk i on ci oddaje blood hit koniecznie ????: i w tym rogramie ????: masz na 10 sek jesgo passy ????: i numer ????: dobre nie ? ;D Azaroo: ahahahaha Azaroo: hahahaha Azaroo: bueheheheh Azaroo: buehehehe Azaroo: hahahaha ????: ?? Azaroo: nie wytrzyam zaraz Azaroo: hahahaha Azaroo: hahahaha Azaroo: kur*cenzura Azaroo: Bullshit Azaroo: heheheh ????: niee Azaroo: o kur(cenzura) Azaroo: ale zem sie usmial Azaroo: hehehehe Azaroo: o kurde Azaroo: afk ????: sami mi na mnie to zrobili ????: i na paru innych ludziach ????: aha ????: i nie da sie na paccach ![]() Azaroo: heheh ... Azaroo: O kurde Azaroo: co comment Azaroo: ;] ????: zobaczysz ????: ![]() Azaroo: Lepiej nic juz nie mów Azaroo: leje sie z tego co powiedziales w chacie A teraz napiszcie co o tym myslicie ![]() Ostatnio edytowany przez Azaroo - 01-11-2004 o 22:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() oj neibespieczni ci CHakezy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() lol...? heh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rechot!!!!! ja nie moge ale nóp, plx podaj jego nick ![]() No hack me plx!!!!!!11111jeden
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() A jak on mnie shackuje i zabierze mi moje leather bootsy to sie chyba zabije
![]() to jedyne co mi pozostało wartościowego.... Ostatnio edytowany przez gryzzly - 02-11-2004 o 08:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() biedaki, jak zhakuja graczy na non pvp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() niech mi dadza te bohy i niech mnie zhackuja...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() OWNED!
Przynajmniej ekolodzy nie muszą się bać, że spada populacja łosi...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
|
![]() heh nóbek ten tfooj qmpel
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum