|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() Jak w temacie mam palka 29lv-prawie 30lv:skille 62 dystans, 50 shield, 9mlv-powod?? Mialem grac tym charem na rooku ale jednak na 10lv zdecydowalem sie wyjsc na maina i teraz mimo ze sporo trenuje nie moge wbic odpowiednich skili.
Jakby tego bylo malo pol roku temu mialem hacka i stracilem wszystko wiec od poziomu 21 zaczynalem goly i wesoly, wiec kasy tez nie mam za duzo-jakies 12k w banku + w miare dobre eq. Czy oplaca sie jeszcze grac taka postacia np; duzo trenujac w koncu przebic slabe skile?? Czy moze zaczac od nowa i trenowac od poczatku, dodatkowo dajac nowej postaci eq+kase ze starego konta?? Dodam ze na wakacje chce kupic PACC a teraz nie mam za wiele czasu na gre. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie graj. Wyszedłeś z rooka na 10lvlu i masz troche many i hp w dół. Skoro masz jakąś tam kase i eq to zrób nowego Paladyna i na tamtego wyślij ten hajs. Bedziesz miał troche kaski na start to level pójdzie szybko.
Pozdrawiam. ~Zona
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oh nie, jak dużo many i życia ma mniej... po co robić nową postać, skoro ma się inną ze statystykami jak na 27-28 poziomie? Ja bym grał starą. Hack to nie problem, a wbicie 30 poziomu przy normalnej, umarkowanej grze trochę czasu zajmuje, więc nie warto tracić go jeszcze więcej dla jakiegoś ułamka hp/many.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Świat: Refugia
|
![]() Zrób nowy char... Moze teraz ta strata tych kilku hp/many to nic ale w pozniejszym czasie moze sie okazac ze ten mały kawałek mogl Ci uratowac zycie jakbys padl na jakims huncie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
30 lvl to przy normalnej spokojnej grze, pare dni. Wiec lepiej zrobic new char ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Nie Graj Nie Opłaca ci SIę Zrub Nowego Paladina i już i Idzi Na Demony
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak narazie to na swoj swiat wejsc nie moge poniewaz sa okropne kolejki... W pare dni nie wbije przy ostrym trenowaniu 30lv ze wzgledu na dostep do neta tylko w weekendy i wielkie kolejki-gram na non pvp
Strata jaka mam w hp i manie nie jest duza i z kolejnymi poziomami bedzie sie zacierac-czy 10hp i 15 czy 20 many uratuje mnie przed stworem ktory wali np; 500hp?? watpie w to... martwi mnie niski poziom dystansu i ten poziom magiczny caly czas sie zastanawiam nad tym charem bo teraz to dlugie godziny trenowania na slimach mnie tylko ratuja:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Już lepiej zamiast wbijać od nowa 30 poziom, by sytuacja zdarzająca się raz na wiele ![]() ![]() To ja nie wiem ile normalnie dziennie możesz spokojnie grać w Tibię, by na FACCu zdobyć 30 poziom w kilka dni... Bo jak diwisnia mówił, sprawa w tej chwili krązy wokół darmowego konta. Cytuj:
3 godziny dziennie w jedną grę to nie jest wcale takie spokojne zachowanie. No i szacuneczek, skoro w sumie 21 godzin wbijasz 30 poziom na FACCu grając na non-pvp, szacuneczek... @edit Wy to chyba maniacy jesteście, dla paru cyferek tracić od parunastu godzin wzwyż. :F
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 06-01-2008 o 12:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() 5 minut dziennie, "Cavebot script started"
Manualnie 3h? dziennie, w tydzien wbity 30 lvl @Zrób nową postać, nie ma sensu tracić hp i many. a 30lvl to jest nic. Ostatnio edytowany przez exeros - 06-01-2008 o 04:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 25+
Skille: 60+/50+
Poziom mag.: 10
|
![]() To wszystko zależy od ciebie
![]() Ale jak byś kasował tą postać to mógłbyś mi ją oddać co? ![]() (nawet bez niczego) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Jesli masz zamiast grac spokojnie tylko dla przyjemnosci to graj dalej, ale jesli hccesz nia wbic 100+ lvl i dalej to lepiej zrob nowa postac . Na wysokich lvlach dla tych 20 hp trzeba wbijac kilka milionow expa ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Usunięty
|
![]() Paladin to raise distance from 10, 100% to 60 at 20% blood/spark hits ≈ 15.7bp of bolts or 17h, 26m, 40s training.
dla ciebie nie oplacalne, graj tym paladynem i tyle, tylko podbij skila do 65 i juz masz luz do 50lvl, a skile podbijaj jak bedzie brakowac 30% do nastepnego skila |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elia Werkis
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 12
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Wedlug mnie paladin po update na 8.1 zostal bardzo ale to bardzo zniszczony i zaniedbany poniewaz zasieg spear wynosi 5 kratek to bardzo malo
poniewaz jak sie idzie na draga to i tak moze nas walnac z ,,flam hura]] co bardzo moze nam zagrozic ale i tak knight o najlepsza profesja zawsze byla i zawsze bedzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrobilem juz drugiego chara na tym swiecie i dzisiaj pewnie wyjde na maina-zobacze co stracilem do 10lv w skilach, poziomie magicznym i pomysle co dalej... mnie ogranicza czas bo teraz mam zaliczenia i jak narazie brak neta na stancji-wiec pogrywam tylko w domu... 30lv mozna szybko wbic na zapchanym swiecie non-pvp grajac jedynie rano w dni szkoly(jest 350 ludzi zamiast 950) lub poznym wieczorem tak po godzinie 00..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 25+
Skille: 60+/50+
Poziom mag.: 10
|
![]() Tamtą postacią już nie grasz?
Jak tak to mógłbyś mi oddać palla jeśli chcesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Świebodzin
Świat: Danubia
![]() |
![]() Cytuj:
@Temat Mówisz ze wolno lecą skile , ale kazdy musi trenić . Na skilach 50+ nie robi sie nastepnego w 20 minut ... a zobacz ze knight'owi jeszcze wolniej rosnie i nikt na forum nienażeka. Ostatnio edytowany przez Subaru - 15-01-2008 o 07:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic Jeśli masz zamiar wbić tym pallem z 60 lvl~ to lepiej zrób nowego chara bo później te parę hp może się jednak przydać...
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Ja bym Ci radził zrobić nowego chara .
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Imię: Bak of pal
Gildia: Brak
Świat: Nebula
Poziom: 18
Skille: 41+\36+
Poziom mag.: 2+
|
![]() Powiedz jak odzyskales konto plx?
mi też hakneli 14 druida nick ![]() wyślij meila na [email protected] plx Ostatnio edytowany przez Majo11 - 16-01-2008 o 14:07. |
![]() |
![]() |