|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: Feldkirch/\Austriia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Konkop Roznowski
Profesja: Elder Druid
Gildia: Reactivation
Świat: Astera
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
|
![]() Witam, obecnie jestem cztero letnim graczem na Świecie no-pVp.
Nie będe zaczynał od roka, bo jeśli się wybiera typu Druid, lub sorcerer profesie nie ma to większego znaczenia. Zaczynając expiąc na Mainie, idziemy do NPC od magi druida i piszemy do niego rod, dostajemy swoją pierwszą trującą maximum do 13 punktów obrażeń, nazwa Roda jest następująca- ![]() Nasze eq druida na 8 lvlu jest marne ![]() ![]() Po w biciu lvla zarobiliśmy marną lub dosyć dobrą sumke aby kupic sę następujące czary typu Light Healing i Antidote, są tą na razie bardzo potrzebne na tym lvlu czary ![]() Używając na expie od 8-10 lvla utevo lux wzrasta nam mlvl do max 5+ Nasze pociski stają się mocniejsze, które zadajesz rodem, jesteśmy happy ![]() Kierujemy się znowu na nr 36 na mapie respawnu, ale! Idąc już w górę do trolli można zauważyć dziure otwartą lub zamkniętą, otwieramy ją i złazimy ma duł expiąc do 13-14 lvla na Rotwormach. Teren dla pacc. Kierujemy się na nr. 86 w Mieście EDRON. Jest to bunkier tak zwany przeze mnie trollów. Jest tam od groma trolli bearów. Jest to naprawdę zaufany i dobry exp, można przez 1h wynieś koło 500 gp na następne czary i roda ! Wzrasta nam koło 8-10 mlvla znowu jesteśmy zadowoleni ![]() Od 13 lvla już możemy się kierować do maga sprzedającego czary dla druida, zakupujemy roda- Moonlight Rod- ![]() Energy Strike- jedno pole energi zabierające 20 many- możesz kupić bardzo przydatne do expingu na wyższych lvlach! Flame Strike- to samo co up ale, że ogień, także Ci się przyda do expingu na wyższych lvlach, wiesz dlaczego na wyższych? Ponieważ posiadasz teraz za mało many i małe obrażenia zadajesz ! Jeśli podoba Ci się narazie poradnik? Napisz czy jest sens żebym dalej pisał ! Oto mój druid- [CHAR]Konkop Roznowski[/CHAR] I mój photobucket, wszystkie advense, JEŚLI TA STRONA JEST DLA CIEBIE NIE UFNA NIE WCHODŹ W NIĄ! http://s70.photobucket.com/albums/i100/Kolbas_sK/ PDR KOLBA$
2008 rok powstanie wielkich nie kończących się kicków! ![]() Ostatnio edytowany przez Konkopu$ - 18-02-2008 o 19:09. Powód: Bład |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Żal, a tak to chyba chciałeś się tylko charem pochwalić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() <rotfl> to była prowokacja =D ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
1) Nie ten dział 2) Pisząc poradnik musisz uwzględniać wiele aspektów także granie pvp 3)Małe pytanie...Przez 4 lata 55 lvl? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Yyy... to żart??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
|
![]() Błuhahhaha xD Fajne...
Co się go czepiacie ;d chłopak się postarał. Nawet umie pogrubić tekst :d // Do bani |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Świetny poradnik, poprostu ekstra! Świetnie opisuje jak wbić z 8 lvla na9 lvl! Przyda się naprawdę milionom ludzi, ba, na tibiabr pewnie go przetłumaczą, ba, jeden tłumacz nie wystarczy na tyle tekstu, ze siedmiu albo dziesięćnaściu trza bedzie ich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Ehh, no wez trolle 8 lvl? ty zartujesz? za mcone dla drutka! raty mowie expic na ratach do 50 lvla, a pozniej na trolle. Lol nie ma sensu zebys dalej pisal, z twoimi ratami to bym do 15 nawet nie poexpil -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() Mój Druid, co i jak, mini poradnik do 30 lvla!
![]() hmm czyli do 30 lvla na trollach bedzie ciezko mlvl nie wzmacnia pociskow od rozdzki ![]() niewiem czego podajesz sie za doswiadczonego gracza miales bota na trollach przez 2 tyg ?? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: Nie tu
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 50+/35+
Poziom mag.: 4
|
![]() W życiu nie widziałem gorszego poradnika.
1)Nie ten dział 2)Błędów do chuja (Simly) 3)Noob To Pisał 4)Jesteś noobem... Mogę wypisywać w nieskończoność Wiecie co ? Może damy mu nobla z literatury ? ![]() Za całokształt jego pracy i ten jego NIBY poradnik. Pt: "Głupota Ludzka Nie Zna Granic" Co wy na to ?
"Every Story Precede Forecast... But...Without Hero Can't Be Story..." Kocham Anime ![]() Naruto 220 - Done. Naruto Shippudden - Oglądam. Bleach - Oglądam. Soul Eater - Oglądam. Full Metal Alchemist's - Done. KIBA - Done. Nie pamiętam reszty ![]() Ostatnio edytowany przez Naruto_Norbi - 08-04-2008 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Tocallo Herodes
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() Podsumowując: mały niewypał
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() No i po co bylo cos takiego odkopywac? Omagad
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Frequenter
|
![]() Po co odświeżacie stary temat?
@Topic Hahaha niezły żart... Postarałeś się, 2 minuty roboty DO ZAMKNIĘCIA
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: Nie tu
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 50+/35+
Poziom mag.: 4
|
![]() @up
Lol wcale nie zamknięcie ! To Kasacja ! ![]()
"Every Story Precede Forecast... But...Without Hero Can't Be Story..." Kocham Anime ![]() Naruto 220 - Done. Naruto Shippudden - Oglądam. Bleach - Oglądam. Soul Eater - Oglądam. Full Metal Alchemist's - Done. KIBA - Done. Nie pamiętam reszty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Jak mnie w*****a używania języka angielskiego z polskim ...
Czy język Polski jest na prawdę taki brzydki bez angielskiego? Czemu opisałes 13 lvl, miało być do 30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Zal, to nie jest w ogóle poradnik tylko chwalenie się o jakiego to ja mam chara -.- A zresztą poradnik dla druida już gdzieś jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Świat: Guardia
|
![]() " i piszemy do niego rod" xD
Roty nie dla 8-10 lvl (ja druidem\sorcem od 9 latałem na soldy)
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7