|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
|
![]() Zrobiłem dla tego pomysłu oddzielny temat, proszę o ocenianie go:
Wymyśliłem, że CIPSOFT mógłby wprowadzić do tibi dynamikę, bo to co się dzieje na tibi jest po prostu nudne... Okupacja Orkowa!!! Orkowie podbili by jakieś tibijskie miasto, np Carlin i zawładnęli nim. Miasto to było by pod najzwyklejszą okupacją. W niektórych miejscach szwendały by się orki warriory, co jakiś czas były by ich najazdy na okupowane miasto, na murach i przy bramach staliby NPC Ork The Guard i spacerował by spokojnie, póki się go nie zaatakuje (silniejszy od warlorda). Gracze organizowaliby zbrojne powstania i próbowali pokonać okupantów. Zwiększyły by się więzi między graczami, poznalibyśmy nowych przyjaciół itp. Zwiększyła by się liczba questów. Inne pomysły na ten temat umieszczajcie w tym temacie i przepraszam wszystkich użytkowników forum, jeśli wybrałem złe miejsce na ten temat. Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Exiva Rox
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: //--BraK--\\
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() Na mój dom napadły minosy i nikt mi nie pomaga :/
No ale taki h lvl wejdzie i all rozpiep. i po okupacji...
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oprócz guardów byłyby też król orków i morze jacyś orkowi kupcy co po ludzku umieją mówić(tylko niektórzy), których się rozwalić nie da, a po jakimś czasie guardy by sie respily i dopiero po którymś powstaniu odzyskalibyśmy niepodległość
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Świat: Morgana
|
![]() No i co
![]() Uważam że to nieco inaczej powinno być np. że jedno miasto od początku serva jest okupowane przez orce i co jakiś czas respili by się dowódcy z których lootem byłyby jakieś itemy. Po zebraniu określonej liczby wykonywało by sie questa u króla w thais i po Ss miasto byłoby wolne od orców... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2008
|
![]() Wątpie żeby Cipki to wprowadziły bo jest pełno pomysłów ale myślicie że jak jakiś gracz coś sobie wymyśli to oni odrazu uznają że jest to super pomysł i to dodadzą?? Jak dla mnie to może być ale jedynie na OTS możesz sobie to wprowadzić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Może frytki do tego ?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale się z wami przynajmniej moim pomysłem podzieliłem.
![]() |
#8 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() No, w sumie viruss ma rację. Jak parę tygodni temu był najazd orców na Thais na Refugii, to nie zdołałem ubić ani jednego warlorda, a nawet lidera. W miejscu spawnu orców stali 100+ msy i edy, kiedy tylko orcowie się "zalogowali" - ue, ue, ue i tyle ich widziano... Aczkolwiek pomysł naprawdę dobry. Gra nie ograniczała by się do zwykłego expienia, sprzedawania, kupowania. Były by pewne przeszkody, w załatwianiu interesów. By wydostać się z miasta trzeba by było obmyślić taktykę. Taką, która pozwoli przeżyć i wydostać się z miasta. Podczas okupowania, statki są oczywiście nieczynne
![]() Cipsoft zarzeka się, że najwyższym priorytetem jest zadowolenie graczy. Więc dlaczego do ciężkiej cholery nie skorzysta z ich propozycji na grę? Szczerze powiem, że gracze mają ciekawsze i pomysły niż banda tych komercyjnych dusigroszów... wszystkie pomysły takiego czy innego typu są przez nich olewane gęstym, zimnym sikiem, więc szansa na wprowadzenie do gry Twojej idei jest równa... 0,01%?
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 24-02-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja był bym za stworzeniem (do grania) rasy: orców i mino
![]() Wtedy by się coś mogło dziać. (pomysł zaczerpnięty z World of Warcraft ofc) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie prawda, bo w Warcrafta nawet nie grałem, po prostu pomysł sam mi się nasunął.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Pomysł jest wyborny i dlatego szansa na jego wprowadzenie do gry to 0%. Zresztą pewnie byłoby to trudne w implementacji. Może warto byłoby przetłumaczyć na angielski i umieścić to na forum proposals, ale nie takie pomysły Cipsoft ignorował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Imię: Boniu Zabujca
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: +28
Poziom mag.: 28
|
![]() według mnie to dobry pomysł przynajmniej by się coś ciekawego działo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za ocenę mojego pomysłu i mam nadzieję, że pewnego ślicznego, słonecznego dnia panowie i panie z CIPSOFTU ruszą swoje 4 litery i zrobią w tibi nareszcie jakąś fabułę!
Pozdrawiam!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Avallach - 24-02-2008 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Padłeś?powstań POWERADE
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Pomysł, by imho przeszedł jeżeli moby posiadałyby trochę więcej SI. Inaczej takie coś prowadzić będą mogli jedynie gm'owie.
Przydałyby się też nowe stworki takie jak np. katapulty orków zrzucające co 2 minuty głazy, które odbierałyby po 500-800 hp, czy czarne orki z 10k hp. ![]() Ta, takie coś mogłoby powstać, przynajmniej nudy byśmy tak strasznie nie przeżywali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak szczerze mówiąc to te mury są nudne i nie mają żadnego klimatu nie ma na nich nawet łuczników i strażników. Niby mają chronić miasto...
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
|
![]() eeeee taaaa, nie chce Cie obrazic ale zjeba*eś