|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tip:Strzelaj w przeciwników!
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja gram. Porad to jedyne co mi prychodzi na myśl to napoczątku zagraj na trybie "normal" (masz minimape itp.).
P.s. Hardcore rule (nie ma minimapy, 1 strzal = 1 trup , chyba że z pistoletu) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() 1. Rzucaj granatami na oślep (w kierunku wroga na radarze UAV) a nuż kogoś trafisz.
2. Jako snajper nigdy nie strzelaj dwa razy z tego samego miejsca na serwerach z killcamem. 3. Mądrze dobieraj perki dla każdej stworzonej klasy. 4. Na większości serwerów perk Last Stand jest nietolerowany i uważany za noobowki. 5. Jako snajper dobrą rzeczą jest posiadanie perka zakłócenia UAV ale tylko jeśli preferujesz Lone wolf. 6. Nie stawiaj min bezpośrednio na wejściu np do drzwi. Ustaw je przy prawym lub lewym kącie i tak aby przeciwnik nie zdołał zobaczyć laserów. 7. Dla snajpera miny Claymore są chyba niezbędne 8. Rzucaj granatami na oślep (w kierunku wroga na radarze UAV) a nuż kogoś trafisz. 9. Rzucaj granatami na oślep (w kierunku wroga na radarze UAV) a nuż kogoś trafisz. i ostatnie 10. Rzucaj granatami na oślep (w kierunku wroga na radarze UAV) a nuż kogoś trafisz. @Edit Jeśli ktoś chce się zmierzyć Nick Damianuss : > Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 27-03-2008 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Gra fajna, ale realistyczna tylko w trybie hardcore.
Bardzo fajnie się gra ; ) Nie polecam odrzucać granatów, gdyż gracze najczęściej je podgotowywują i wybuchają nam w dłoni. Ja używam stun granenad'ów i są przydatne, jeśli wiesz, że w danym pomieszczeniu czai się wróg. Kieszonkostwo jest moim ulubionym perkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo fajna gra, w trybie singleplayer non stop akcja!Zero przerwy, no i ta cudowna grafika
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Jak to nie ma? UAV jest wszędzie. Przynajmniej ja grając na sporej części różnych serwerów nie doświadczyłem braku tej mapki. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 27-03-2008 o 23:43. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Gra bardzo mi się podoba. Grałem pare razy u kumpli bo na moim kompie to jedynie na CSa 1.6 mogę sobie pozwolić ;p.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Spokojnie,to tylko gra..
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Można zarąbiście szybko poexpić, i się nieźle zabawić na Team Deathmatch, mapka Shimpment, graczy conajmniej 5, a nazwa servera to by bylo np. Shipment 24/7 hosted by www.xifire.com.
To co pogróbiłem to będzie napewno w nazwie ;]
![]() |
#14 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gra bardzo fajna. Grafika miodzio, sama fabuła też ciekawa:-) Szkoda, ze taka krótka :<
Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chociaż i tak kampienie w Crysisie FTW. Ogromne mapy, możliwość położenia się i nałożenia kamuflażu (wtedy jest się widocznym tylko z bliska), nawet nie trzeba zmieniać spota tak często. Gorzej z celnością, bo z daleka trudno trafić, nawet z tą lepszą lunetą. No dobra, trafić dość łatwo, gorzej z obrażeniami, im dalej tym słabiej się wali. A CoD 4 kupię sobie pewno za czas jakiś. Miesiąc, dwa. Trzy. Więcej. ;p Komp za słaby na bardzo komfortowe granie (w Crysisie często ginę przez małą ilość fps), a FPSy na konsoli ssą.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 28-03-2008 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |