![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ostatnio ekspermynotwałem nad kolorami w Paincie, by uzyskać kolor stali jakiego używał yon. Trochę niebieski przerobiłem i wyszedł mi kolor. Teraz chcę go użyćdo mojego nowego stylu. 3 pierwsze miecze:
Short Swordy Giant Sword? Podoba się wam styl? Jeśli tak to zacznę go używać. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Za***iste!!!!! Kurde jhak ty to robisz?
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() bardzo mi się podoba wkońcu sam z niego korzystam ;P
(znalazłem go na tibia.de) Nawet podobny do twojego : ![]() Ostatnio edytowany przez Jackiew - 14-11-2004 o 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Jackiew
A, widzisz. Ty ściągnąłeśz tibia.de, a ja znalazłem sam. W sumie to prosty kolor, ale nie zdradzę. :> Nawet rozważam czy za jakieś 3 miechy nie kupić ProMotion. Najpierw zdobędę szczyt możliwości w Paincie. ![]() ![]() EDIT: Jednak chyba nie jest twój podobny do mojego... Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 14-11-2004 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A no faktycznie nie zbyt podobny, twój lepszy
![]() A, i ja nie zgapiłem tego tylko było coś jak mmm... ~tutorial? paleta? no coś takiego. I tak wogóle gratulacje odkrywczości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() WOW.... cool.Ja bardzo malo komentuje prace grafikow ale takich fajnych nie widzialem
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hmm najlepszy chyba ten 1.
Drugi taki... zbyt brazowy... A trzeci ma zle cieniowanie. No, ale jesli to byly pierwsze takie rysunki to pocwicz i bedzie super !Ten sposob lepszy, jesli nad nim popracujesz.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() super... j też chcę tak robić <placze jak dziecko>
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() pierwszy byl najlepszyreszta jakas tak "sztuczna" sam tez uzywam podobnego stylu cieniowania ale nie tak doskonałego jak twuj
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ten środkowy jest piękny (rusted ?? ) , ten nasamej górze też niczego sobie. A co do Giant Sword (To jest giant... i don't think so) Niepodoba mi sie... wygląda jak,...,...,...,..., jak normalny miecz z opadającą rękojeścią
![]() |
![]() |
![]() |