|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Chcialbym abyscie przedstawili tutaj swoje sposoby zabicia bota.
Prosze o 2 rzeczy: -Nie piszcie tutaj sposobow typu "wezcie korytka z carlin i do thais targajcie" Prosze o takie sposoby ktore nie beda zajebiscie czasochlonne. - Nie spammujcie: noooom ja nie lubie botow trzeba je bic .... Pozdro ![]() Edit: To zrobie liste sposobow aktualnych : 1 gdy boot atakuje np rota convicionujemy go szybko, bedzie on latal ciagle za nim a my go ropniemy zlurujemy cus i.... 2 przywolac fire elementala dac go zabic potworkom a botter wejdzie na fire field
Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 30-03-2008 o 09:25. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() przywolac fire elementala dac go zabic potworkom a botter wejdzie na fire field
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: WjeslaF
Gildia: Brotherhood of Blood
Świat: Guardia
Poziom: 125
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja cię chłopie nie rozumiem...
1) Jesteś senior tutorem, tak wspaniały, modelowy gracz jak ty powninien wiedzieć, że zabijanie graczy na światach non-pvp jest karane 2) Sam korzystasz z tego typu narzędzi, więc albo chcesz poznać sposoby na zabicie graczy, aby się zabezpieczyć uprzednio, albo jesteś na tyle głupi, żeby zabijać boterów jednocześnie będąc boterem. Więc chciałbym ja prosić was wszystkich, użytkowników tego forum, o nie udzielanie odpowiedzi na to pytanie. Wasze wskazówki zostaną wykorzystanie w złym celu. A tak poza tym to już jest taki temat, wystarczy użyć opcji "szukaj", bądź skorzystać z porad Wujka Google. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Jemu chodzi o zabijanie botterów, a nie trapowianie normalnych graczy... @top IMHO sposobem na bottera jest otoczenie parcelami wejsca na expowiesko, lurniecie tam okresloną liczbe potforkuuf i "wyciąganie" bottera na góre... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() tyle ze boty chodza po parcelach (przynajmniej ja widzialem takiego jednego bo go chcialem trapnac)
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gobliny na Femor Hills - schodzicie na sam dol, tam gdzie sa swinie w zagrodzie. Zbieracie wszystkie korytka jakie sa dookola, bierzecie kolege i mozecie ubic bottera przy pomocy ogniska kolo drabinki. Trzeba znalezc waypointy bottera i tak zastawic, aby musial przechodzic po ogniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trapowanie graczy, a boterów... Niestety prawo nie jest po to, by go bezwzględnie przestrzegać.
![]() ![]() A pojedynczy FF nie wystarczy, raz widziałem bota, który z jakiegoś powodu wlazł na FF i nie schodził. Ale wystarczyło, że co jakiś czas użył exury czy czego tam, bo nawet po kwadransie nie padł. ;]
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kto powiedzial ze chce zabijac botterow? Chce tylko zebrac sposoby na pozbycie sie tej plagi swiatow n-pvp. Chce zeby to sie innym przydalo ja nie mam zamiaru zabijac playerow. 2 Masz watpliwosci ze jestem botterem? Bo np expie na takim expowisku, poniewaz mam lagi? Ctrl+r panie byly tutorku. Jakos 2 razy byl u mnie GM i zawsze na lightcie gadalismy... A jeszcze jedno jezeli nie zabijecie bottera ctrl+r, mimo ze ta funkcja jest przez graczy reportujacych znienawidzona polecam ja. Przykladem zbanowania na duzym lvlu jest np Arhenio. Tak wiec GMowie nie siedza bezczynnie Pozdro Edit @down Sluchaj... Masz problem? Reportuj mnie.
Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 30-03-2008 o 11:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Imię: WjeslaF
Gildia: Brotherhood of Blood
Świat: Guardia
Poziom: 125
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
over |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Byl poradnik nie dawno o sposobach na botterów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2007
Lokacja: Będzin
|
![]() W jednym poradniku na pewno nie ma wszystkich sposobow. Wiesz po co zostal stworzony ten temat? Zeby ktos kto kupil sobie NG nie mogl spokojnie expic po nocach na no-pvp! Popieram caly temat i uprzedzam, ze nie potrzeba nam trapow typu 90 larv na 1sqm, takie sobie odpuscmy.
|
![]() |
![]() |