|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() zalezy jaka bron i jaki stuffik
ale mysle ze nawet ze srednim stuffem możesz sie wybrac i nie bedzie problemów (ale mam na mysli pojedynczeg beholdera)
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() z pojedynczym sobie poradzisz ale juz z 2 raczej nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() @gimli syn gloina - masz wielką racje - z beholderem to jest tak ja z HUNTEREM (pekas jeden
![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
- pilnuj sie zeby cie szkielety nie otoczyly (szybka smierc) - jesli masz slaba bron to zastanow sie nad wzieciem broni 2 recznej (sam bije slabo, ale jak naprzyzywa szkieletow to zaczyna szybko zycie uciekac z gracza) - walka z beholderem jak juz cos to tylko na full atak (szybko pada nie zdazy przyzwac duzo szkieletow). - miej duzo miejsca na loot (twohaned sword ~100oz, morning star/longsword tez sporo waza)
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2003
|
![]() SPOKOJNIE! Mam kolege ktory na 10lvl, skille 30/30 (okolo) z dwarfen shieldem, m starem i p setem wymiatal je i wiesz w jakim tempie expil i zbieral kase? Z czasem wypadla mu bh shield...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2003
|
![]() ja 17 knightem (skille 45/40 biję beholdera bez straty hp (p-set,d hammer,dragon shield
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() co 10?? Jaki farciarz. Ja ze 100 ubiłem i żadnego BSka...... Ale niszcze beholdery już masowo od czasu zakupu FSa......
![]() |
![]() |
#9 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() moj stafik to:
dark helemt p armor studded legs leather bots 2handed sword wedka amulet ring qlak --- Waś się panie nie tak predko kutasd staje... Gonzo Mystical Knights//16lvl//Rubera// |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() hehehe
ja moim druidem na 18 lvlu skile 18/18 z warkamerem na solo biore bez żadnych exurek ![]() myśle, ze nie bedziesz mial zadnych wiekszyck problemów
#11 |
Guest
|
![]() Ja na BH'y chodzę palkiem na 19 levcu, skille 56/42, magic lvl 11 i koszę je 3mając speary w lewej stopie i mając tarczę na miejscu hełmu
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() zabijesz i 3 na raz zze stratą około 40-50hp jak chcesz to idz bo bh to jest kupa
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() hmmm a czy boglby ktos mi podac miejsce gdzie jest jakis pojedynczy spawn?
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#14 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() @Bartix - tuz przy wejsciu do kaz masz pojedynczego spawna bh . |
||
![]() |
![]() |
#15 |
Buuuuu
|
![]() Widze co niektozy sie rozpedzili...
Prawdy odnosnie beholderow: 1. Na 10 lvl (z normalnymi skillami) nie masz szans na wieksze expienie na beholderach bez run (moze sie udac raz czy dwa, ale przyzwie kilka szkieletow i jestesmy martwi). 2. Po ostatnim update beholdery sa mocniejsze i czesciej przyzywaja szkielety, a z 2 beholderami jak zle pojdzie to rycerz na 30 z k set, fire axe, tower shield traci do 500 hp, wiec nie wmowi mi nikt ze na 15 spokojnie lejesz 3. 3. Beholder shield nie wypada z co 10 beholdera tylko z co okolo 100-200 (jak by siedziec caly dzien samemu na spawnie beholderow to z 1-2 tarcze sie trafia) 4. Spawny beholderow sa niesamowice mocno okupowane (latwy loot) 5. Loot z beholderow to: co kilka (3-5) magic book, long sword, wooden shield co 5-10 morning star, steel shield co kilkadziesiat 10-50 (zalerzy jak sie ma szczescie) two handed sword co kilkaset bh shield