|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() Miałem dzisiaj taką niezbyt przyjemną sytuację... ja knight 13lv (Knight of Century) chciałem potrenić z bratem (druid 12lv, Ranger Marshal) no i poszlismy do Greenhose (czy jakoś tak, ta wiocha nad Thais w której spotkać kogoś to przypadek, przynajmniej na Valorii) no i ustawiliśmy się nad brzegiem morza
![]() ![]() ![]() Potem wbijam na Tibia.com bo chciałem nicka tego gościa sprawdzić i zobaczyłem: 19.11.2004 15:06:12 CET Killed at Level 12 by Knight of Century [JA!] and by a minotaur archer of Simpex @_@ W prawdzie skulla nie dostałem, ale czy to liczyło by się do red skulla? Np. jakbym zabił w tym dniu jeszcze 2 osoby to dostałbym RS? Ostatnio edytowany przez Tc Masta - 19-11-2004 o 18:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie bo byłeś prawdopodobnie z bratem w party, a zabicie kogoś w party do red skulla się nie dolicza.
Btw, Greenshore
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Cytuj:
i red skull dostaje sie jak zabijesz 3 nie 2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() Cytuj:
Update: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Tc Masta - 19-11-2004 o 18:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tc Masta
Pk Killer plx ? lol Zabicie kolesia w party sie nie liczy do skulla a poztym twoj przypadek nie jest jedyny , Knightci cholernie czesto padaja podczas treningow (najczesciej przez afkowanie)zabijaja sie nawzajem
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Bo go biłeś i przez ciebie mu też leciało hp, nie tylko archer lał twojego brata, ale ty też (nawet jeśli to tylko było party) @Edit To już nie jest @up. Odpowiadam na ostatniego posta Tc masta Ostatnio edytowany przez Kubek - 19-11-2004 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() zeby nowego topica nie zakładać
![]() @topic może zabileś się hmm zamiast ih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Nie, będiesz miał tylko krzyżyki(battle)... to odnosi się do hmm, z resztą runów nie próbowałem ![]() |
![]() |
![]() |