![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Z powodów różnych postanowiłem na czas nieokreślony zakończyć moją działalność na tibia.pl. Jest to decyzja przemyślana i niepodlegająca żadnej dyskusji.
Myślę, że udało mi się osiągnąć to, co chciałem. Znalazłem w końcu kogoś, komu mogłem pokazać część prac, i którzy potrafili ją ocenić. Poznałem sporo fajnych ludzi, z którymi można na luzie pogadać. Zrobiłem prawie 1k postów w 3 miesiące. ..Myślę, że to dobry moment, żeby się wycofać. Ponadto, jak wspomniałem nie mam ostatnio zbyt czasu (szkoła, zespół etc.) Czasem będe jeszcze wpadał na forum poczytać co tam ludzie piszą, ale raczej rzadko sam coś dodam. Dziękuję jeszcze raz wszystkim fajnym ludzikom z forum i życze sukcesów w przyszłości. Cya all! HAIL PAINT! HAIL TIBIA.PL! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Phew...
No i co z tego? Czy to jest AŻ tak straszne? I co teraz bedzie wszyscy zginiemy, MASKARA, ZAKLADA, SODOMA I Gomora -.-. @down Jakbym nie zauważyła. -.-. Wyjsc "po angielsku" nie mógł? Ostatnio edytowany przez she_devil - 21-11-2004 o 00:07. Powód: błąd ortograficzny |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ehhh, szkoda, że odchodzisz, ale widać miałeś swoje powody by tak postapić. Cya Khan. Po drugie She to nie ma być przepowiednia apokalipsy, tylko pożegnanie z tibia.pl.
Ostatnio edytowany przez Zagan - 21-11-2004 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Cytuj:
topic: bye khan bbye ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Em, bye. (Jej. Ale spamiasty post. Wręcz dołujący)
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() Cya khan
będzie nam brakować twoich prac...
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() She, ma racje. Teraz nadejdzie czas zaglady i w ogole. Na tibia.pl juz nikt nie bedzie wchodzil... Ludzie zaczna nosic skarpetki na druga strone...aaaaaaa.
Pa Khan.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Ojeeeeeeeej, jakie to straszne. Though, Khan, wiesz ze Cie lubie? Ale zachowujesz sie jak male rozwydrzone dziecko. Najpierw bulwersowales sie ze Cie nie wybrali na moda, potem chodziles z podpisem "jsetem przegrany" or smth like that, a teraz "oh, yay, he's leaving!" odchodzisz. Wiesz co? Krzyzyk (odwrocony, a jakze) ci na droge, though. Tracisz w moich oczach -.-
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ja już się nie musze martwić że strace coś w oczach barona
![]() ale to nie ważne... nara Khan ![]() a tak wogule... to mnie też jest coraz żadziej na forum ![]() ![]() ![]() ![]() tak więc nara Khan ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Ja też kiedyś się pożegnałem<brecht>głównie dlatego że Dalej uważam że diablo 2 to rpg a to że ktoś (czyt.gracze)nazwali sobie nawalanką mam w dupie bo diablo 2 było jedną z najlepszych gier rpg XXX roku już nie pamiętam kiedy.Trza było wyjść i tak by nikt nie zauważył
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() narazie khan.....
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Znajac zycie jakas czesc formowiczow "postapi szlachetnie i nie opusci przyjaciela z forum" Czyli odejda razem z toba.
Ja zawsze sadzilem ze lepiej wyjsc po angielsku napisac najwyzej w profilu Koncze z forum i cya. Poza tym Khan budziles wiele kontrowersji co do swojej osoby miedzy innymi uzyszkodnikami. Co tu duzo mowic c ya |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ciekawe czy wróci, zaraz przed wyborami na modów, jak to niektórzy mają w zwyczaju...
No cóż, Khan dobrze rysuje, więc to na pewno jakaś strata. I tak od serce, zdałem już sobie jakis czas temu sprawę, że 1000+ postów to nie zaleta, i ludzię cię nie szanują ![]() <edit> Ciekawe czy Shanheavel odejdzie(bez obrazy Shan), w końcu Khan był jego inspiracją w rysowaniu, od niego się zaczeło... <edit2> Koniec końców, między innymi dzięki Khanowi zaczołem rysować. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 21-11-2004 o 12:00. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Dr. Unknown
Odejść? Niee... Już radzę sobie sam. Khan był tylko mocnym kopem do grafik. Teraz luz. ![]() TOPIC: Cóż, trudno... I tak będę miał Khana na GG. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() JA JESTEM Z ERY jONA I DEJVO
![]() hehe.. więc raczej zostane... ale szczerze to nie ma tu już o czym pisać ![]() Naszczęście jest owion, grafiki, twórczość i fora prywatne ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Master Alucard
|
![]() No cóż.... Jedni odchodza inni przychodzą- taka kolej rzeczy. Szkoda, że odchodzisz. Papa Khan.
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() żegnaj Khan..... jakby ten dzien nie był wystarczająco do dupy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Khan:
MY się jeszcze spotkamy... NIe bój nic... @ Unkown: Ty bądź ciucho bo to był przypadek (i IRCowe odpały ![]() Ogólnie - widzę że to co Gewof & Me kiedyś uczyniliśmy się rozprzestrzenia. I pomysleć że moda na głośne odchdozenia zaczęła się przy Bosalu ![]()
![]() |