|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Trimera -> Venore
![]() |
![]() Dosyć często lurowany i spotykany w najdziwniejszych miejscach. To on - GS.
Moja przygoda była taka - wracam z Thais z 22lvl druida i przy moście nad rzeką niespodziaka - zlurowany gs. Qmpel zgrywa herosa i złazi na niego. W tym samym momencie wraca na czerwonym pasku życia. Przychodzi kolejny nOObek z Thais (14lvl sorc) i ostrzegaliśmy go żeby nie złaził. Uparciuch - deda zaliczył (nie nie jestem pk tylko gs go polubiał ![]() Ostatnio edytowany przez XXXOOO - 22-11-2004 o 14:41. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() A nie pluł trucizna przez rzeke? Często zdaża się lurowanie pod dwarven bridge z PoH
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: tam dom mój, gdzie komp mój i tibia moja
![]() |
![]() chyba "strzelał poison fieldami"... ale gs stworek fajny choc nadziałem się na trapa w ghostlandzie :/ dobry pomysł przez rzekę, ja widziałem też jak ktos na Outlaw Camp ropnął GS'a na pięterko i wtedy z drugiego balkonu wytłukł go... sposób nieopłacalny ale efektowny
![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Trimera -> Venore
![]() |
![]() Owszem pluł, a ja stałem na tym posionie. Raz użyłem exana pox i uha i on zdechł.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja przygody miałem dwie.
1. idziemy z kuzynem ubić pare GSów na PoH. Pytam sie go "na skałe?" a on "nie". No to se myśle że on ma inny resp dobry. No i doszliśmy. Patrze: idzie GS a za nim... dwa następne ![]() 2. już parenaście lvli potem expie sobie z nim na PoH. Miałem 2 monki. Ubiliśmy orki (te koło dziury z GS), nagle patrze... a tu GS na powierchni sie pojawia. Ubił mi jednego monka zanim uciukaliśmy. Okazało się ze kuzyn ropną GSa... O.o |
![]() |
![]() |
#6 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @UP : znam lepsza historie. Gosciu na pohu biegal i lurowal smoki, potem manewrowal tak, zeby wpadaly do dziury z gsem. Po jakims czasie kazdy, ktory wpadl do dziury, liczyl deada od 5 smokow i gsa
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() re up.
eeeee z tego co wiem potworow nie da sie na dol sprowadzic wiec chyba cos koloryzujesz a moja historia poszedlem do venore zobaczyc z kumplem g-house bo tam mial byc ( ja knight wtedy chyba 14 lvl ) juz wracamy do ab a tu koles pisze z usmieszkiem cos takiego <-------- gs no to my z ziomem w nogi spowrotem 2 kolo mowi ze nic nie ma ale mu nie uwierzylem i mu zwialem jeden koles zaliczyl zgona bo zszedl z mostu mimo ostrzezen a potem przyszly h-lvle i go ubily
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Ja tam mam dopiero 4 lvl i zadnego GSa nie widzialem, ale mam pytanko: czemu nie uciekacie przed nim tylko on was zabija? ja jak widze jakiegos silnego potwora to uciekam...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Cytuj:
Spróboj uciec przed czyms przed czym nie da sie uciec bez 40 lvla+utani gran hur i bohow -.- Potwory maja swoja szybkosc...Sproboj uciec powiedzmy przed berserkerem ze 200 metrow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
|
![]() Ja próbowałem uciec i po 5 sekundach ded
![]() A tak wogóle to zlurowany gs 2 razy mnie zabił ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() buehe
![]() ![]() Dobra zabilem z sd patrze na dol zerki jakis gosciu je pozabijal i nagle ds + gs ... ( ja mailem 18 lvl i gdyby sd to nie mial bym tam co robic ) kumpel 35 on ucieka do gory (swiatyni) i mu ds zablokowal droge... i nagle ******* ***** has left the party a ja se mysle ze uciekne bo 1 pole znaczy 0 pol do schodow i nagle llllllllluuuuuupppppp : YOU ARE DEATH ![]() potem nasz loot oddal nam najlepszy gracz na chimerze ale mniejsza z tym ![]() Jeszcze jedna historia co siedzialem na poh z kumplem i paroma lvlami dosc niskimi... najpierw wylacialy smoki - zabilismy potem zerki a kiedy zerki to i leader zaczal mnie gonic patrze a tu od gory goscia goni gs.... oni wkoncu zabili gs a my teleportnelismy sie ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kiedys zwialem gsowi na 18 lvl niewiem jak ale sie udalo
(jeszcez przed upadem) |
![]() |
![]() |
#13 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Mialem Palka na 24 lvl ktory mial 62,63 distansa i 2 bp uhow rozlozylem gs'a nie wiem jak to mozliwe. Calkiem pszypadkiem sie na niego natknolem. Uciekajac bronilem sie i go zabilem
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() widzać że masz dopiero 4 lewel bo GS'y są cholernir szybkie
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Ja mialem rozne historie.
Raz sobie ide na PoH na respawn na wschó od swiatyni, a tu ni z tego ni z owego wyskakuje gs ^^. Tak sie przerazilem ze nawet ataku nie dalem i zaczelem przed nim uciekac. Uciekalem, uciekalem az spotkalem 2 playerow idacych sobie do venore (panie swiec nad ich duszami). Gs jakos sie zasmakowal i zabil obydwoch. Znowu rzucil sie za mna. Wszedlem sobie na restauracje kolo d-bridge i czekalem na wybawce. Nagle gs polecial za kims. Ja jako noob zaopiekowalem sie itemkami playerow poleglych do tej pory. W tym czasie gs troche sobie podjadl i wrocil po drodze zabijajac jakiegos nieszczesnika. Znowu sobie wszedlem na daszek i zobaczylem ze jakis hihg - lvl nadchodzi. Wspolnymi silami pokonalismy pajaka.
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Dębica
|
![]() To tak... miałem wtedy 14 lvl chyba, loguje sie a tu nagle Gs kolo mnie hehe, i każdy chyba wie co dalej... Następny Gs to byl jak szedłem z d-bridge, mniej wiencej ten sam lvl i dead. I ostatnio 30 lvl ide z huntu na dragonach do venore, atu nagle Gs
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() No cóż, ide sobie do kazz kupic gfb (akurat szedlem na poh), pod d bridge troche pfów widze
![]() ![]() ![]() Potem sie dowiedzialem że knight przez przypadek wszedl na rampe ![]() ![]() ![]()
#19 |
Guest
|
![]() Nie lubie zlurowancow ostatnio musialem 2 plecaki uhow bo byly 2 ale pokolei
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |