|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Pionki
![]() |
![]() Kilka pytań odnośnie Brotherhood Outfit.
1.Po przeczytaniu artykułu dotyczącego Dreamer's Challenge Quest wywnioskowałem ,że nie znajdę tam żadnych potworów oprócz jednego roomu. Czyli istnieje możliwość pójścia samemu? 2.Po wykonaniu w/w questa dostaję rangę "Maggot" . I teraz mogę zakupić scroll Czyli kupuję go ,używam i już mam gotowy addon tak? 3.Czy posiadając rangę "Dread Lord" czego potrzebuje aby wyrabiać scrolle? Z góry dziękuje... Pozdrawiam, Mob ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() Cytuj:
2.tak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Pionki
![]() |
![]() Dzięki za odpowiedz
![]() Została nam ostatnia kwestia.. :> Pyt.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Nie jestem pewien, ale chyba żeby zrobić scroll potrzebujesz small diamond.
@EDIT Już się upewniłem. Aby zrobić scroll (na outfit, jak i 1-szy i 2-gi addon) potrzebujesz small diamond (1 diamond = 1 scroll). @down Tak, po oddaniu demonic essence i za użycie konkretych scrolli. Żeby użyc 1-szy scroll, musisz zdobyć rangę Novice/Maggot (czyli musisz prześć 4 pierwsze misje DChQ), aby użyć 2-gi musisz miec rangę Initiate/Hyaena (5 misja- dostarczenie 500 d ess), a do użycia 3-ego musisz być Dreamer'em/Death Dealer'em (6 misja- dostarczenie 1000 d ess). Po wykonaniu 7 misjii (Lord Protector/Dread Lord, dostarczenie 1500 d ess) możesz tworzyć scrolle.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 01-07-2008 o 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() @up
Tak, po oddaniu demonic essence i za użycie konkretnych scrolli. Żeby użyć 1-szy scroll, musisz zdobyć rangę Novice/Maggot (czyli musisz prześć 4 pierwsze misje DChQ), aby użyć 2-gi musisz mieć rangę Initiate/Hyaena (5 misja- dostarczenie 500 d ess), a do użycia 3-ego musisz być Dreamer'em/Death Dealer'em (6 misja- dostarczenie 1000 d ess). Po wykonaniu 7 misjii (Lord Protector/Dread Lord, dostarczenie 1500 d ess) możesz tworzyć scrolle. Dopiero po użyciu scrolla zdobywasz outfit/addon.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 01-07-2008 o 00:21. |
![]() |
![]() |