|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() CZeść all... Jestem wkór*iony ...
Mam 54 ms z paccem i dzisiaj bylem z kumpelą na dl .. padłęm bo dostałem gfb i combo .. potem naczy przed chwilą expie se na dragach i 2 dragi i padłem... 2 dedy 1 dnia ![]() Powiedzcie gdzie expic mam 48 mlvl z 50 ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Odpusc sobie dragony i dle, bo tam bez utamki nie wyrobisz, a z utamka jest spore waste no i tak naprawde bardzo malo expa. Jak chcesz blyskawiczny exp z blokerem i niskie ryzyko deada, to idz na tomby albo bonebeast island, z jakimis runami najlepiej. Solo mozesz probowac jakiegos tomba mumie, szablery itp.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
![]() @up
co ty gadasz?! ja swoim ~~35ms wyrabialem sie na 2dragach, bez wiekszych problemow to nie wiem jak on mogl pasc na 2;/ Ale skoro faktyczenie nie masz szczescia do dragow to idz na jakies tomby np tarapit tomb -3 powinienes tam kosic wszystko co jest, badz bb island powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bercik from Fire
Profesja: Knight
Świat: Harmonia/Iridia
Poziom: 100
|
![]() Polecam tomby za tp. Vampiry lejesz bez problemu. Exp w miarę dobry, a jak jeszcze coś lootniesz
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Exp na dragonach na twoim levelu jest w pełni słuszny.. ewentualnie możesz iśc poexpic na banutę lub tak jak kolega Bercik napisał na toby gdzieś tak poziom -2 max.
![]() Jak bic dragi bez deda i żeby było w miarę korzystnie ? Po pierwsze nie używaj summonów ! Ani utamy. Poprostu stoisz na skos od dragona i lejesz z exori frigo (only). Ustaw sie ten czar na hotkey tak samo jak exure gran. Jeśli twoje życie zleci do yellow hp to używasz exury gran , ewentualnie bierzesz mana potion i bijesz dalej z e.frigo do oporu. Ważny jest tutaj mlvl....twoje hity z exori frigo muszą byc większe niż 95 wtedy szbciej pokonasz dragonuy bez waste spowodowane włanczaniem czaru Magic Shield. I tak na dragonach expisz do 50 levela a potem hydry/gs do 60 , pózniej dle Myślę że pomogłem Pozdr.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() @up
Gz @topic Tomby ank . Fajny Exp. Np. Ruin Tomb
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008