|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Czy moge iść na necro mam 40 lvl i 51 m lvl solo z dskiem
![]() ![]() Musze zdobyć przynajmiej pare bohow ![]() Napiszcie swoje techniki ale solo bez blokerów.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() hmm.....
jak jest taki tamat juz to ja tez ma pytanko czy ja moge blokawac nec~ ?? 40lvl 72/70 skil... wiem ze slabe ale moge czy nie?? ![]() skor blokuje dl juz to czy nie moge blokowac nec~?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Stormwind
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ---/ Maiori Cede
Świat: Elysia nazawsze
Poziom: 91
Skille: 97/96
Poziom mag.: 5
|
![]() Człowieku z takimi skilami to z przysłowiowym palcem w ... blokniesz
ja na 25 lvl ze skilami 56/54 blokowalem pierwsze 7 necrosow one i tak głownie z poisona bija pod okolo max 100 i to w porywach |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() odpowiedz na pytanie EDIablo
Pewnie że możesz i nawet dobrze Ci będzie szło nawet bardzo dobrze ja widziałem sorcka na 40 lvlu co miał 47mlvl i solował z dsem nekorski także możesz śmiało wyruszać na polowanie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() rada dla blokerów: Necro nie warto blokować: walą głównie z life drain i poison, a te na tarcze nie idą. A więc GS/DL w łapy i ....
![]() Ja czasami zgarniam na Necro 50% expa drugie tyle palek ![]() btw. Nie wiem jak się blokuje na niższych lvl, ponieważ po raz pierwszy blokowałem na 59 lvl ze skillami 78/75 i bez stresu balansowałem pomiedzy dwoma Necro z summonami |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Koszalin
|
![]() Wejdz do dzialu filmy. Z tamtad ostatnio wziolem film jak sorc( okolo 40lvl) zabija nekro. Udalo mu sie i wypadly mu z necro bohy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() co do sorca to wydaje mi sie ze mozesz ale radze ssumonowacc 2 na wszelki wypadek a do kanjta to blokowac necro sie nie oplaca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Omg jak tu czytam o ds'ach na necro to mi sie smiac chce (Buhahahahah)
najlepszym stworkiem na necro sa fire elementale a nie ds'y wiec sie powstrzymajcie troche z ds'ami zrob 2 fire elementale i "żrnij machonia" ![]() na caly hunt (5h) zeszlo mi UWAGA! 2 bp uh 1 bp gfb i 2 bp hmm no i kilka mana fluidow na fire elementy |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ds sa dobre do blokowania, natomiast sa dobre do szybkiej exterminacji. blokuje sie fe skeletonami a skeletony parcellami. mozna tez 1 fe i 1 ds. ds blokuje, fe napieprza z gfb a my sie tylko patrzymy i ewentualnie punktujemy z hmm/sd/gfb co tam chcemy. nie zapominajcie ze necro tez summonuje
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
bardzo smieszne ty chyba ecro na oczy nie widziales, na serio uwarzasz ze madre jest wbieganie pomiedzy 2 necro ( w 2 komnatach sie expial po 2/3 necro) bicie na full attack /balanced i bieganie pomiedzy ok. 3 mumiami z 2 ghostami i 5 ghulami ? Nie sadze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() A więc... tak możesz blokować z dsem necro tylko musisz je najlepiej uhać czasami "IH", albo jak Ci nie szkoda uh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Vonozaurus Rex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angelic Army
Świat: Nova
|
![]() Ja mam takie pytanie: Na który resp necro iść?
Jest nas 3: Ja- 35 master, 34 master i 40+elite na bloka. Oni chcą iść na double resp ,ale ja myślałem o potrójnym żeby loot lepszy był. Help plx ![]() Ostatnio edytowany przez deholo - 22-12-2004 o 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
Myśle ze potrojny byłby dobry,ale nie dajcie im się zbytnio rozwinąc pierewszego z sd zabijcie i macie juz doouble resp i lejcie spokojnie ![]() A bloker niech wali z 2 handed weapon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Necro Z demon Skeletonem mozesz bic bez problemu potrzebujesz jednak duzo hmm > Ja biore na jedna partie huntowania 10 bp hmm bp gfb i bp uh...dasz rade bez zadnego problemu..!!!Jednak uwaga nie atakoj necrosa Demon Skeletonem!!!
necro huntowal moj kumpel z rl na calmerze <wojownik ognia> i to jego slowa....wielkie pozdro dla niego.. ![]() Ostatnio edytowany przez public domain - 28-12-2004 o 05:03. Powód: zapomnialem |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Jeżeli jest już taki temat to sie spytam - czy 29 lvl master sorcerera może pójść na solo na necro z ds'em i czy nie padnie?
![]() |
![]() |
![]() |