|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No właśnie, mam delemat, które z tych działem dla palak ejst lepsze?? Dziś zakupiłem czar "Przyzwanie trującej sztrzały" - miałem kase nie wiedziałem cor boić to se walnąłem... na bolty trza mieć PACC :/ i teraz nie wiem czy kupywać i zbierać bełty - czy tworzyć sobie posion arrows. Z tego co doczytałem się na tibia.pl posion arrow jest lepsza, ma atk:60 + trucizna, natomaist bolt ma atk:60... ale w opisie czaru pisze ze jest całkiem bezurzyteczny...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Z tymi atk po 60 to jest nie prawda tylko wszystko zalezy od twojego distu a belty jest lepszy bo jego zadaniem jest zadawanie obrazen lepszych od strzal a poison arrow tylko zatruwa i czasami pare hp zabiera jak dobrze trafisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Jesli masz dostep do boltow to na nizszym lvl ich uzywaj by szybciej zabic potwora. Poison arrows odradzam. Szkoda many. No ewentualnie do zabawy. Polecam zwykle strzalki.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Palladynem niegaram ale z doswiadczenia innych moich znajomych ktorzy maja pala to brlty sa najlepsze na wszystko.
Duzy atak odpowiednia cena i wystepowanie. Poison czy burst arowy to dodatek i sie ich za bardzo nie uzywa. Inna sprawa to power bolty to juz wyzsza szkola jadzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Wszystko zależy od dis.
Jeśli kupiłes czar''Poisoned Arrows'' To Dobże Poczekaj do 10 m-level kup wtedy czar na Burst Arrows sam robie o opylam tym co mają wysoki m-level 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |