|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
|
![]() Witam panie/panów
![]() ![]() Może bez opisów ![]() bo.... Nie jestem humanistą i literatem.. ( cokolwiek miało by to znaczyć ) Albo zrobie opisy ![]() Mój pierwszy domek na Aurea ![]() Tutaj wybieramy się na Demona quest ![]() Tutaj po drodze jak szliśmy znaleźliśmy ładny skarbiec ![]() ![]() Tutaj już na miejscu ( z questu dostaje się Dwarven axe , Griffin Shield , Obsidian lance ) ![]() Tutaj Crusader Helmet quest ![]() I już nagroda ![]() ![]() Tutaj Banshe z kolegami ( z nudów dlatego tyle osób ) ![]() Anciet scarab hunt ![]() C.D ![]() To samo co up ![]() Ekipa na of quest ![]() Już w drodze ![]() Tu dołączyła do nas druga ekipa xD ( too many players .. ? ![]() ![]() Brama dla nielicznych hehe ![]() Kawałeczek walki.. ![]() Look na moj exp ![]() ![]() Groąco się zrobiło.. ![]() Loot z dragów ( po zrobieniu tego ss wypadło jeszcze 2x Plate legs ) ![]() Bright sword quest ![]() Mój 1 gs solo na Aurea ![]() Mój drugi domek.. ![]() Kawałek necro huntu.. ![]() Bk quest solo.. ![]() Mój domek po kilku zmianach ![]() Mój obecny domek ![]() Hero solo.. ( bez blokera wciął się tylko na ss ![]() ![]() I... wczorajszy adv.. ![]() Jezeli nie widac itp to albo przekroczony limit albo cuś ![]() Ostatnio edytowany przez bec_88 - 07-12-2004 o 15:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() dzieki ze zmienilas/es nie wiem kim tak naprawde jestes. wielkie gratz tez na aurerze gram gz lvlu, huntow, domkow i wielu wielu innych
POZDRO MISHELL _____________________________________________ wlasnie tracisz okolo 10 sekund na przeczytanie mojego podpisu Ostatnio edytowany przez Mishell - 08-12-2004 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Nice foto's
![]() Szkoda tylko, ze sa linki, ale i tak fotki spox Pozdrówki ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo dobre ss'ki. Chcialbym widziec wiecej takich kolekcji a nie 1 temat i 3 sski. Gratz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() yoyoyoyoy!!!! wreszcie ktus z aurey =))))))) ss gz nice haus i jest spoko =) tylko podaj skile plx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skile... Hmm...
Lvl taki jak widać na ss ![]() Magic Level 16 Dist 80 Shield 54 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ssy są super zrób więcej plx...
No i fajny loot z dragów gratz ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Strzegom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Niedługo zdradze :]
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: :)
Skille: :)
Poziom mag.: :)
![]() ![]() |
![]() Spox ss nice nice tez gram na aurea ;] grtz lvl and skills ;] pozdrófka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez gram na aurei ale nie zdradze jak sie nazywam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Wreszcie ktos z aurey to chyba 2 osobka tez tam gram lvl 17 name chyba widac po loginie... Gz lvl, lootka i w ogle wszystkiego. WIECEJ SCREENOW PLZ!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje wszystkim
![]() Jak zrobie nowe ss to znów wam dam oglądnąć.. Kiedy zrobię 60 lvl dojdzie sporo ss z questów ( mam nadzieję ) @zooney Ja zapewnie też ciebie widzialem ![]() Z widzenia to ja 1/3 ludzi znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() hyhy gratz sski ja jestem kolejny który gra na aurerze nick mam taki sam jak sie nazywam na forum może znasz? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() Tez gram na aurei i nawet cie zdeka znam gdyz mam domek kolo ciebie w northport(tak po skosie w lprawo).Moze mnie kojarzysz??;p.Muj nick to Aigo(knight którym teraz gram) i Royo Dixi którym gralem a obecnie zarabiam nim kase ;p
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Yo
najs ale ten demon qst to nie demon tylko chyba grifin shield co??:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() spoko spoko wiencej takich wiencej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie napisałem Demon, tylko Demona. BTW ![]() Narazie tyle resztę dam później.. Niestety pod koniec huntu bloker padł... ( miał kick ) 0 lotu było.. ss z walki dam może jutro jak będe miał czas. @Ariverra'botinhu of hell skile podałem wcześniej..poszukaj na 1 stronie Ostatnio edytowany przez bec_88 - 08-12-2004 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: W Polsce?
|
![]() nice sski,dawaj wiecej
![]() btw. jakie skille? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
|
![]() A ja ta pania znam, ona (chyba tez
![]() A po za tym to ladnie ss, ladna ekpika szla na oF questa, same higl-lvl teraz ![]() Severon-> 38 lvl knight-> 75/71-> AUREA ROXXXXXXXXXXXXXXX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
![]() Fajna impreza była wtedy hehehe...pozdrow Gruzinka i reszte xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
|
![]() co do tej imprezki, mialas ze mna zatanczyc
![]() PS: gruzek, ma retired..., duzo dedów Hail bro'wars team Hail AUrea Severon-> 38 lvl knight-> 75/71-> AuReA RoX |
![]() |
![]() |