|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jak uslyszeliscie kiedys jak ktos kogoś łachowo przezywa to piszcie tutaj
![]() ja na przyklad dzisiaj spotkalem sie z samoocena ![]() wyjasniam juz o co tu chodzi. Siedze sobie z ciemnymi dropsami na chemii (mielismy zastepstwo ![]() wkoncu ciemne dropsy sie zdenerwowal i.... cytuje rozmowe: ciemne dropsy says: wygladasz jak kon sra*ący ![]() milena says: NIEOBRAŻAJ KONI ![]() ![]() i teraz powiedzcie mi co w tym jest najlepszego ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Tiaaa byla jazda
![]() W starje klasie byl u nas jerzan... zczynalo sie od tego ze jer zaczal zaczepiac i wyzywac, powidzialu mu si enp: jestes durny jak but! a on zawsze yten sam tekst... A TY? ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() dropsy...
Cos mi się przypomniało... To było tak że siedzimy se z kumplami, i sączymy browce... Jeden już troche wcięty mówi: Te weź daj mi kase na jakieś chipsy czy coś Ja mu na to że nie dam... No i przechodzą jakieś dzieciaki to on do nich zeby mu zeta dały na chipsy... pewnie byli przestraszeni to mu pożyczyli(chociaż nic im nie groził)... Gość miał 2 zety to czekał aż wróci i mu reszte odda... Kumpel wraca a w rękach trzyma dropsy... Otworzył paczke dał każdemu z nich po dropsie i mówi: Masz tu swoją kasę i spier.dalaj turlać dropsy po ulicy... ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Głupie... lol
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() No czas sie przyznać... ja mam na nazwisko no mam na nazwisko Uwaga uwaga.................... KREDENS Tylko się nie śmiac takie jest moje nazwisko i sie wzieło z tego Kredi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() u nasz w szkole jest typiara ma na nazwisko "Kierdol" a w gównianym sprzęcie nagłaśniającym jak dyrektorka czyta słychać "p.ier.dol"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Lokacja: L-Przestrzeń
|
![]() @UP
Muhahahahahahahhaha Czyli nie mam takiego tragicznego nazwiska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() Ostatnio polonistka nam pokazała książke jakąś
autorem była rodzina "Fiut" podbno to wybitni poloniści...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() co do fi*uta to u mnie w miescie mieszka taka gosciowka co ma tak na nazwisko.
w zwiasku z tym moj kolega z klasy zrobil cos z czego nik niemogl wytrzymac. zadzwonil do tej babki i tu dam rozmowe: kumpel: dzien dobry! czy to pani fi*ut? fi*ut: tak. kumpel: to niech go pani stad zabierze ![]() dla niekapujacych dodam ze to slowo fi*ut niemialo oznaczac nazwiska tylko cos co oznacza to slowo ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
LOLLERCOASTER!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Moria
|
![]() Ja w podstawówce miałem kolegę którego nazywano:
BABKA... LOL a to dlatego że mówił: Spieprzaj Koziołku Matołku! (jak babka z kiepskich) A teraz w gimnazjum chodzę do klasy z kretem!! ( a to dlatego że z odległości 5-10 m nie może nikogo rozpoznać albo go nie widzi. Raz to nie widiał muchy która siedziała na jego zeszycie, gdy po niego sięgnął to mucha poleciała w stronę jego twarzy i ..... się przestraszył ![]() A co do nazwisk : W olsztynie jest: Wyczesany Dawid i Cipka Kamil A poza tym słyszałem jeszcze o : Dorocie Gładziwąs... LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() zaraz zamieszcze "liste nietypowych nazwisk" tylko poczekajcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dr.unknown, wiem ze to jest rozbrajajace, ale poco smiac sie z cudzegos nieszczescia?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w sumie to ostatnio z nudow wziolem ksiazke telefoniczna, i zauwazylem takie nazwiska jak: "vanderleicherungine" (chyba tak) paredziesiat razy NOWAK siuk oraz kotlet
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do tych Fiutow, to moja polonistke na studiach uczyl profesor, ktory niedawno byl w Teleekspresie, pan Aleksander Fiut. To wybitny polonista..
Na ktorejs z pierwszych lekcji w szkole, ta polonistka mowila nam : "A ja pamietam, jak do nas na uczelnie przyszedl pewien profesor.. i przedstawil sie.. Aleksander Fiut.." --- --- --- --- --- --- --- --- --- Kumpel, ktory tez gra w Tibie, przezywa mnie "Krol n00bow".. a to w zwiazku z pewna sytuacja w Tibii, ktorej nie bede opowiadal.. EDIT : Lista nazwisk ![]() Ostatnio edytowany przez Kajulec - 13-12-2004 o 22:12. Powód: http://www.apsikusek.republika.pl/nietypowe%20nazwiska.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj: