|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam taki pomysł, a mianowicie...
Zauważyliście, że w temacie pt. Gdzie mam Expic??? Porady dla niezdecydowanych" jest coraz więcej postów bez odpowiedzi... Może by taki temat jeszcze jeden założyc, a tamten zamknąć?? Tam jest Ogromy Bałagan !!! Jest tam już około 500+ stron więc żeby znaleść odpowiedz w tym temacie trzeba szykac bardzo długo... CO WY NA TO ?? Założyć nowy temat ?? Tak:dlaczego... Nie:dlaczego... Mam nadzieje że kilkoro użytkowników odpowie... Dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateusz Mati Mateusz
Profesja: Paladin
Gildia: One Dream
Świat: Calmera
Poziom: 90
|
![]() nie s*******aj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Mogło by być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Haer Isaac
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() No jestem Za.
Bo jest taki bałagan że hej. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @) Mati11222222222
Nie... Zobaczę co będzie jak sie 10 POWAŻNYCH użytkowników wypowie... No jak na razie mam 1 na + No Mati11222222222 ciebie nie liczę bo jak widzę po twoim zachowaniu niezbyt dobrze nastawiony do innych ludzi ![]() OK 2 na + Ostatnio edytowany przez Smoczek8228 - 15-10-2008 o 15:59. Powód: aktualizacja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Szczecin
Świat: Inferna
|
![]() Powinno być tak:
User1: <pytanie> User2 <odpowiedź> <ew. pytanie> Jeśli user 2 nie zada pytania, cóż - kto pierwszy, ten lepszy. A za posty typu: UserX: <opowiedź na poprzedni post> <pytanie> UserY (ofc jeśli jest widoczna różnica czasowa pomiędzy postami) <pytanie> <-- nie odpowiadając userowi X, dostaje warna. Za drugim razem ban. Wiem, ostro, ale był by porządek. A jak ktoś sekunde później napisze posta po kimś - najlepiej by go zedytował ;] Ogólnie jestem na TAK Btw można stworzyć podforum typu "gdzie expić?" i tam będą tematy typu: 20 rp, 50 ek (i tak profki co 10 lvli ![]() ![]()
xD Ostatnio edytowany przez Hawusss - 15-10-2008 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() tak trudno uzyć opcji szukaj? poza tym co to da skoro po jakims czasie w nastepnym temacie zrobi sie taki sam balagan.. i co? co jakis czas kolejny temat? nie ma sensu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() @2up w 100% popieram wtedy by był porządek i nie trzeba by było zakładać nowego tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() jestem przeciw, po czasie tez by byl taki burdel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ognisty Lis
|
![]() Dokladnie, non sens. odpowiadaj w tamtym temacie to bedzie porządek i dawaj rady innym. zrobienie nowego tematu nic nie da.
Podziękował.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Przecież tam pytania zadawane są na bieżąco, jeżeli czegoś potrzebujesz to się pytasz... Twój pomysł - bez sensu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() A co to zmieni? Skoro teraz tam jest burdel, to potem też będzie. A tak to np można użyć szukajki w tym temacie i na pewno znajdzie się coś dla siebie.
A zresztą, jak wspomniałeś nikt tam nie odpowiada. To może rusz trochę głową i poczytaj poradniki, testuj różne expowiska, ewentualnie możesz spytać na game-chacie w grze...
Ostatnio edytowany przez domin3x - 15-10-2008 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Świat: ;-)
![]() |
![]() Cytuj:
a najlepiej niech kazdy expi gdzie mu pasuje a nie tam gdzie ktos mu kaze!! ![]() |
|
![]() |
![]() |