|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() Siema!
Mój qmpel nie ma pacca a ja mu wysłałem na edron zamiast do venore vampire shielda za ktorego mi wysłał kase (poleciałem do carlin żeby mu kupić) i czy da sie jakoś odzyskać? Myślicie że GM jakby był online to pomoże? :/ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Jest jedna rada. KUP PACCA !!!
No i widzisz inni ci to samo powiedzieli wiec mnie nie obrazaj. Niewiem jak mozna edron napisac zamiast venore, kazzo, thais, carlin, ab'dendriel ?? A wiec samemu sobie zadaj pytanie ,, czy jestem inteligentny ". Na przyszlosc poczekaj na inne posty. Ostatnio edytowany przez Fido - 13-12-2004 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#3 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Nosz ****... wiedzialem ze zaraz jakis idiot opdowie w taki sposob... -.- Wydaje mi sie ze raczej nic nie da sie zrobic(po z kupnem pacca jak nasz super inteligenty kolega wyzej powiedzial) a GM tez nic na to nie poradzi bo wydaje mi sie ze nie ma on mozliwosc przegladania depo innego gracza...
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żeby odebrac parcela kumpel musi miec pacca .
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurde ludzie to są pomysłowi... (chodzi mi o 1 post)
pozatym nie chodzi o mnie tylko o qmpla bo ja mam pacc ![]() wrrr mega mam nerwy po 54k piechotą nie chodzi... :/ Ostatnio edytowany przez Bajapa - 13-12-2004 o 15:06. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Możesz prubować pogadać z GMem, może coś mu się uda, ale wątpie, GMowie często olewają FACCów a nawet PACCów. Ale sprubować nigdy niezaszkodzi.
#7 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Gm mają ważniejsze rzeczy do roboty, niż naprawiać pomyłki innych ludzi.
Masz dwa wyjśćia:Kupić pacca koledze(na minimalną długość-czyli za najniższą cenę), albo zwrócić mu kasę z shilda i dorzućić coś ekstra(Powiedzmy 10%-za straty morlane) Jest też minimalna szansa ze cofną server do czasu zanim wysłałeś vampShield na Edron......ale na to bym nie liczył. RE: Down ![]()
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 13-12-2004 o 15:40. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ehh.... czemu nikt z was nie wpadl na pomysl zeby jego koles pofatygowal sie troche i tam poszedl :> (NO chyba ze sie nie da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() @Koszyczek CZYTAJ POPRZEDNIE POSTY
gdyby jego kolega mogl tam po prostu pojsc to chyba by nie zakladal tego teamtu? Edron wyspa Tylko dla pacc jego kupmel nie moze sie tam zwyczajnie przejsc Jeśli wyslesz wiadmosc za pomoca ctrl r to chyba sie odpowidzi nie doczekasz, jesli zlapiesz go w trakcie gry raczej ci nie pomoze bo powie ze byloby to nieuczciwe w stosunku do innych graczy... Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 13-12-2004 o 17:11. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() @Dezerter De'War
Thx za info SOrrka ze zakladam nowego posta
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe o 2 mi chodziło ;] no bo radzenie mi żebym kupił pacca to słab pocieszenie (nie wspominając tego że ja go mam
![]() no faktycznie na ctrl+R pisałem już kilka razy i GM sie nigdy nie odezwał ;] pozatym u mnie na serwerze GM bywa tak żadko że prawie wogóle... raz go widziałem za całe moje życie tutaj (55lvl). No cóż jakoś sobie poradze, spłace qmplowi (ziom z rl więc sie dogadamy ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() nie peniaj Vijeg siedzisz na tych guardach to mu szybko odrobisz ;] za 54 k na pacerze kupic to troszku szkoda mozna i za 50 ;p a wracajac do postu to jedyna szansa to taka zeby on pojawil sie na edron.Jakis czas temu kolo z Pacery(chilnavia) konczyl z Tibia i wyslal wszystko do Edron zeby go nie kusilo(nie mial pacca a sprzecik mial soczysty demon shield itp) ;p
Ostatnio edytowany przez luzik - 13-12-2004 o 19:09. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakich guardach