![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak. Nareszcie nastał ten błogi dzień, a mianowicie - 24.10, czyli po prostu - premiera Fable 2.
Ktoś już posiada swój egzemplarz? Graliście już? Jak dla mnie po prostu miodzio. Dużo przestrzeni, ciekawy gameplay i w ogóle oh i ah. A jakie są Wasze wrażenia? ; > |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widziałem Fable I i podziękuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
EDIT: Cytuj:
Po prostu rozwijasz siłę, wolę i umiejętności. I w walce używasz czego chcesz, ale takiego typowego podziału na 'rasy' nie ma. Co do ataków magicznych to są bardzo fajne (ok. 10 o ile się nie mylę), więc jest w czym przebierać i trochę czasu zajmie zanim zdobędziemy z wszystkigo max. doświadczenia : > *down Nie grałem w jedynke : X Ostatnio edytowany przez Rohas - 26-10-2008 o 00:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Jestem ciekaw jak tam system magii :< Chcę przejść stuprocentowym magiem, ciekawe czy się da.
@up Czyli tak jak w jedynce? : O
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 25-10-2008 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Mam tylko nadzieję, że nikt nie uważa Fable (i I i II) za cRPG.
Jedynka była całkiem przyjemną zręcznościówką. Jednak w drugą część raczej nie zagram, z dwóch powodów: odstrasza mnie oczojebna, bloombloomMOARBLOOMowa grafika. Zresztą i tak mój sprzęt by jej nie pociągnął - jeśli wyjdzie na PC.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sądząc po zapowiedziac i po Fable I (w ktore gralem przez pół roku i przeszedlem całe ze wszystkimi qwerstami i przedmiotami), to nie moge sie już doczekac wersji na pc'ta..
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() jedynka byla bardzo ciekawa wiec i 2 powinna jej dorownywac
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Przeszedłem jedynkę. Było fajnie ale niedociągnięcia i inne takie spowodowały że nie chciało mi się w to grać. Szczególnie zabawny był moment w którym nie posiadałem kasy w celu opłacenia zwiadowców/zabójców za dostęp do jakiegoś wyjątkowo napakowanego "badassa". Teleportowałem sie do gildii i co...? nie trafilem do gildii tylko do wejscia na teren bandytow. Bylem goly i okazalo sie ze musze przechodzic to jeszcze raz. Po za tym system walki bym BANALNY, a gra za krótka.
Skusiłbym się jednak na dwójke bo wiem ze głowny tworca fable zauwazyl wiele bledow w jedynce i wiem, ze jest to czlowiek o duzej wyobrazni. No ale "iksa" nie mam i nie zamiaram miec, a jesli w ogole kiedys dwojka wyjdzie na pieca to i tak moj piecyk tego nie pociagne. A szkoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Widziałem gameplaya i powiem tak:
Taka sama nieciekawa jak 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Lokacja: Lubuskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Divo the Warrior
Gildia: Orc Busters (nieoficjalna)
Świat: Zanera
Poziom: 14
Skille: 43/40
Poziom mag.: 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Skille: 94/76
|
![]() Grałem, przeszedłem w jeden dzień i mogę stwierdzić, że jedynka była lepsza (tam przynajmniej dało się zginąć lol).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
To, że jesteś fanatykiem nie znaczy, że inni też muszą. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Imię: Undead Thornado
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
szkoda, naprawde szkoda -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rly? :<< Jestem rozczarowany...
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Grałem u kumpla na dwa pady, niezłe. Taki sam, może odrobinę rozwinięty system expa z jedynki, w miarę duże możliwości zmiany wyglądu postaci, walka fajniejsza niż w jedynce, więcej pobocznych questów, oczywiście lepsza grafika... Ogółem, nieźle się grało. Do tego więcej sposobów na kasę, można np. pracować u kowala albo rąbać drewno. Chociaż majątku się na tym nie zbije raczej.
Za jakiś tydzień pożyczę od kumpla. On już skończył, teraz pewno jego młodszy brat będzie chciał sobie pograć. A potem ja. Ostatnio edytowany przez siemki.tu.misza.na.chwile - 29-10-2008 o 01:16. |
![]() |
![]() |