|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() siema, tak wiec szukalem w necie jakiegos wzoru na dokument oznajmujacy ze nie bede chodzic na zajecia religi. lecz nic nie znalazlem konkretnego niestety, nie mam zadnych kont na tego typu forach aby mi ktos doradzil kumpli pytalem ale skad po co to komu wiedziec, tak wiec moja prośba,
chcialbym aby ktos mi przedstawil poprawny wzor zwolnienia z zajec religii, sam cos tam mam na mysli ale moze ktos z was lepiej to przedstawi, zwolnienia autorem musi byc rodzic ktory sie pod tym podpisze, a to wszystko dlatego ze za uwagi negatywne w mojej szkole dostaje sie bonus w postaci 2godzin odrabiania wzamian za jedna uwage juz mi sie tego sporo nazbierał a nieodrobienie tych godzin jest jednoznaczne z nieotrzymaniem promocji do nastepnej klasy, jesli cos wydaje sie nie zrozumiale prosze o pw/post here, na jutro ten bulszit musze miec z gory dzieki za jakiekolwiek pomoce, ta, to forum o tibi, ale jak mam grac skoro musze odrabiac godziny ze szczotą albo jakas sciera lol
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Up
Nie trzeba, tyle starczy. |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Njalpeiej podać powód. Nie jesteś katolikiem?
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
gdybym byl jakims zydem to bym to napisal to forum 100% anonimowosci mozna pisac o wszystkim i klamstwo nie jest konieczne ; p
![]() Ostatnio edytowany przez Rav - 03-11-2008 o 21:41. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Za negatywna uwage 2 godziny robot spolecznych?
![]() Ty sie w zakladzie karnym uczysz? A co do zwolnienia z religii - najlepiej zapytaj wychowawce o wzor (jezeli musi byc az tak oficjalnie). U nas w szkole wystarczyla karteczka: "Zwalniam XXX z religii". @down: no zapewne o to mu chodzi. Zamiast na religie bedzie chodzil na etyke, bo calkowicie zwolnic sie nie da ![]() @Edit: A temat zamykam, bo odpowiedź została już udzielona. Ostatnio edytowany przez Tompior - 03-11-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Wy chyba sobie jaja robicie. Teraz nie można się wypisać z religii, na to czas był wcześniej, ale po uprzedniej rozmowie z dyrektorem/nauczycielem/rodzicem zapewne otrzymasz coś takiego, bo na pewno nie dostaniesz tego ot tak siup, nie zwolni cię to od lekcji, bo zamiast religii będziesz uczęszczać na etykę.
U nas tak w szkole jest tak btw. |
![]() |