|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: Konin
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
![]() |
![]() Witam.
Gram na Refugii (n-pvp) nie skłamię jeśli powiem że minimum 30% graczy online są to botterzy i tu powstaje pytanie jak to wygląda na waszych światach ? i czy na światach pvp jest ich dużo mniej ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() u mnie, u nas (sorki) na Candii też jest pełno botów... w prawdzie mówiąc ze knightem/palkiem niema co skillowac na kopalniach bo tam dużo botów lub noobów którzy wybijają ci potworki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() na pvp też jest ich dużo ale nie są tak bezczelni ;]
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Skoro Cipsoft nie potrafi zapewnić innej rozrywki, oprócz pasywnego trybu grania, polegającego na monotonnym i żmudnym nabijaniu expa, to nie dziw się, że ludzie sięgają po boty. Nawet 3/4 expowisk (łącznie z tymi z przyszłego update), jest projektowane pod kątem ustawiania tam Cavebota.
Candia - Podobna ilość boterów, co na każdym Non-pvp. Widok tak powszechny, że po pewnym czasie, przechodzisz obok tego obojętnie. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 20-11-2008 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Sam wybrales No pvp
![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() to ich raportujcie... wczoraj miałem ciekawą rozmowe z gmem i powiedział że sam nic nie może zrobić bo musi mieć raport więc 20 sec was nie zbawi a bedzie satysfakcja jak w końcu gm przyjdzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Imię: Akur Palladin
Profesja: Paladin
Gildia: none
Świat: Guardia
Poziom: 15
Skille: 47/33
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Boty to tylko 40% naszego problemu, większym problemem jest dostępność GM'ów w danej chwili/danego dnia. Fakt, na nPvP trzeba się sporo "namęczyć" żeby w końcu boot'er został ukarany... Najgorsze jest to że w wielu przypadkach to czekanie na "GM Reply" przedłuża się na tyle, że wykracza poza czas naszej gry (trzeba spać lub coś
![]()
Ostatnio edytowany przez Endrek_Knight - 28-11-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() NON PVP = BOTY.
Co jest ciekawego na non pvp?.. ja myślę że czasami jakieś hunty.. questy tyle.. a exp?... nie musisz expiĆ manualnie bo jesteś pewnien że nikt nie wpadnie po Ciebie. Masz luz. na PVP jest inaczej... :X --------------------------------------------------------------------------- Myślę że jeżeli CipSoft ogarnął GMów to było by więcej dilytów, banów - mniej botów.