|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Zatem, niech ktoś wyżej postawiony wytłumaczy mi, komu i w jaki sposób wyrządziłem wielką krzywdę moim postem i w którym aspekcie łamie on regulamin. Możliwe, że moderatorom się nudzi i pod nie obecność swoich przełożonych, urządzają sobie zabawę kosztem czyichś kont. Jeśli ten moderator, który dał mi tego warna, nie potrafi konstruktywnie sprecyzować o co mu chodziło i ma zamiar zamknąć temat, jednocześnie próbując mi wmówić, że "to on ma rację, a nie ja", to najlepiej niech w ogóle się nie odzywa, ponieważ nie mam zamiaru marnować swojego czasu na udowadnianie mu jego błędów. Skieruję się do kogoś, kto jest kompetentny i odpowiedzialny za swoją rangę. |
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Warna dałem za temat z keylogerem, w OWIONIE, zresztą otrzymał go każdy kto się tam wypowiedział, czyli koło 10 userów. Normalny user wysyła raporta i zostawia temat tak jak jest, a nie spamuje sobie radośnie. Nie chciało mi się do każdego w tej sprawie pisać PW, co więcej, uważam że tak prędzej sobie to zapamiętacie. Temat zamykam, żeby nie powstał spam, link do tematu wyśle dromowi i bosalowi żeby mogli sie wypowiedzieć.