|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Gdzi znajdę jaskinie z wymienionymi wyżej potworami ? Wiem ze waspy sa pod thais a wolfy nie wiem gdzie ich duzo tak samo beary !
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Wszystko jest pod Thais np. Wolfy jak wychodzisz z miasta południową bramą to trochę niżej jest cave oraz w lasku na zachód. Misie są przy Hardku oraz cavie przy wieży z blessami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pod thais się nigdy na waspa nie natknołem Oo, ale z tego co mi wiadomo to są na południowy wschód od południowej bramy thais, w dziurce i pare na powierzchni. Waspy w dużej ilości znajdują się również na darashii i port hope.
Wolfy masz w przeróżnych lasach, dużo jest ich w okolicy thais i pustyni. Duże skupisko misiaków masz w dziurze na południe od thais, zaraz obok white flower temple (czy jakoś tak), na północ od thais też jest dużo misiów. No i na rookgardzie masz wszystkiego duzo ![]() A tak na marginesie to poszukanie na tibia.pl nie boli i nic nie kosztuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() UP> Jeszcze jest ten temat, chociaż informacje napisali tam to bardzo ogólnie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=600
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: _____/
Imię: ____/
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jak masz pacc polecam darashie,masz tam w mieście obok banku taki jakby ogród,jest pare poziomów,chyba do +4 nie pamiętam,i szybki resp..nawet da sie tam expić na 15~lvlu ;PP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() w AB na zachod od bramy są -1 i -2 i -3 poziomy z waspami (ok 2x wiecej waspow niz na poludnie od Thais)
bearay są na pólnoc od thais ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() beary? rookgard ^^