|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Z daleka...
|
![]() Jak w temacie... nigdy tego nie robiłem a teraz odczuwam potrzebe wysłania jednej paczki do swojej drugiej postaci... mam juz paczke razem z ta "kartka" na ktorej trzeba wpisac adresata ale co dalej? Mam podejsc do skrzynki i poprostu przeciagnac paczke na nia? Czy jak? Nie chce ryzykowac straty mojego sprzetu dlatego pytam i sorry jesli taki temat juz byl...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Na tabliczce piszesz imie drugiej postaci i miast w ktorym jest. Potem wkladasz ta karteczke do parcela razem z eq i rzucasz na niebieska skrzynke.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Dokładnie ma wyglądać tak:
nick twojej postaci miasto twojej postaci I wtedy przesuwasz parcel na skrzynkę<label ma być w środku>. Pozdro
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() HIHO!
Po pierwsz to nie mowil bym na siebie noob Paczke wysylasz: - kupujac paczke dostajesz karteczke w ktorej piszesz najpierw nick postaci a potem nizej miasto do ktorego paczka ma byc wyslana -wkladarz wypelniona kartke do paczki (wraz z zawartosciami ![]() - tak uzupelniony parcel przesuwasz na skrzynke i jezeli nie wysle znaczy toze nick albo miasto postaci jest bledne (uwazaj zeby przypadkiem ne wyslac komus innemu ![]()
Profesja - Knight Swiat - Antica Skile - 61/61 (czy cos takiego ![]() Lvl - 20 Mlvl - 4 (niedlugo 5 ![]() Ostatnio edytowany przez Master Sorcerer - 17-12-2004 o 19:37. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() moge juz tylko dodać ze parcel uzyty do wysylki musi być nie ostęplowany
|
![]() |