|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2008
|
![]() Witam.
otoz mam dylemat.. nie wiem kim grac.. mam 32 ek ale kazdy mi mowi ze lepiej sorca.. zrobilem sorca 20 lvl prawie i mam wahania czy wrocic do knighta czy grac dalej sorcem jakie sa wasze sugestie? swiat pvp, saphira posiadam pacc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Knight w tych czasach to profesja którą żeby grać i się nie nudzić trzeba używać bota - nie ukrywajmy. Sorcerer natomiast jest dość ciekawy, i z każdym poziomem rośnie jego siła, więc ja bym wybrał Sorka. Napisałeś "EK", więc chyba masz PACC, a wbicie dobrego levela sorcem z PACC nie zajmuje wiele czasu, więc do dzieła
![]() Ja osobiście bym wybrał Sorcerera, ale to Twój wybór i powinieneś wybrać postać którą najlepiej Ci się gra. Pozdrawiam.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() no wlasnie ja lubie grac knightem ale ciagle botowanie tez mi sie nie marzy, bo wole grac osobiscie
a sorcem chcialem sprobowac jak to sie gra tak mam pacc'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Up:
Ktoś każe ci botować? Osobiście wybrałbym knighta. Jeżeli dopadnie cię monotonia można iść powastować i jest zabawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() myśl przyszłościowo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Lepiej graj sorcem, ja mam 70+ knighta to nudy jak niewiem, ciagle jedno expowisko, ciagle tylko ataki fizyczne i tyle. Ciagle bijesz jednym atakiem, a sorcem masz pare zywiolow i jeszcze do tego czary/runy obszarowe wiec mozesz sie zabawic w jakies lurowanie kupy potworkow i bicie. Sorcem sie nie nudzi, a knightem jak cholera. Szczegolnie mnie wkurza trenienie bo 20+ minut 1% na skillu 80 to jest meczarnia nie przyjemnosc z gry... A sorcem mlvlek sam wleci, czasem porobisz jakies runki czy co jak ci sie nie chce expic albo nie masz czasu. Ja juz z knightem skonczylem. Nawet gss'ow nie moge pozbierac bo GS mnie bije po 200+ przy niezlym eq i skillach. Sorcem jak nie masz ekipy na questa to solujesz sam z latwoscia. Mowie ci, bierz sorca.
Ostatnio edytowany przez Elitek70 - 24-12-2008 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Graj sorciem czlowieniu ;]]]]]
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Sorc - nie będziesz żałował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Lepiej się naucz od czego jest temat poświęcony temu właśnie.
Wypowiadam się tylko tam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Świat: ;-)
![]() |
![]() a sorc czy pall ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Druid. -.-'
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() skoro wypowiadasz sie tam to po co tutaj to napisales ?
chciales pokazac jakim jestes cwaniakiem ? i nie pouczaj mnie czlowieku bo nie jestes od tego i zamilcz.. a co do reszty to tez tak zdecydowalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2008
|
![]() Heh zalezy co chcesz robic jezeli z kolegami peczyc to polecam sorca ale jesli grac dla kaski i expic to kina . to jest moja opinnia.
I tak ostatnia decyzje podejmiesz ty |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Barcelona
Imię: Shazaria Ripus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Razem Ponad Kilogram
Świat: Guardia
Poziom: 63
Skille: 81/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Sorcerer...
El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
|
![]() Knightem zbierasz kase jak masz kiepsko z kasa.
Sorkiem grasz jako glowna postacia i jest dobrze. Dam ci przyklad: Ja gram narazie kina i zbieranie kasy idzie bardzo dobrze. Zbiore z 600k i robie sobie druta wystarcza softy na poczatek i nabity 12 lvl i bez problemu expi sie szybko i ciekawie. Przy okazji knight wcale nie jest taki nudny trzeba tylko umiec sie nim bawic. Knightem dobrze jest czesto chodzic po roznych expowikach to sie tak nie nudzi szybko. Sharker |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() tylko zastanawia mnie to ze w rankingu 30 pierwszych playerow z najwiekszym lvlem jest okolo 20 knightow
w rankingu kto zdobyl najwiecej expa na dzien to kazdego dnia przoduja knighci.. jak to wytlumaczyc ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Little boy it's time for you to PAY! For hurtin' that bird/not goin to church and starin' at boobs all day You aint goin' back/ now you must stand in HELL! Ostatnio edytowany przez Inferno3031 - 27-12-2008 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |