|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() Wiem że być może już ktoś pisał w tym temacie, lecz proszę w takim razie o podanie linka jeśli tak było... A chodzi mi o to: Jestem pokojowy człowiek, nie zaczepiam nikogo działam wyłącznie w samoobronie lub w naprawdę słusznej sprawie. W związku z tym moje doświadczenie z walką przeciw graczowi jest praktycznie żadne. Jestem Sorc 25 lvl i 37 mlvl (SD rulez) i raz jak czekałem na mane do runek jakichś dwóch po....ch brazoli (low lewele) zaczęło wyzywać i przeklinać polaków. Długo wytrzymałem ale jush nie mogłem i wtedy oni wyszli z depo i zaczęli lać naszych - tzn. próbować bo nikomu krzywdy nie zrobili za ciency byli. Ruszyłem z miejsca i ja ale oni albo byli za dobrzy w unikach albo ja cienki straszliwie w celowaniu. Raz trafiłem z SD (żył po drugim by padł) i uciekł. Drugi kolo jego padł od palka. Jak mogę zmienić sytuację. Proszę o garść porad lub link na forum z podobnym opisem problemu. Z góry dzięki....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Nie pomoga ci zadne poradniki
![]() ![]() ![]() A propos poradnika: Dżast poszukaj :/ http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7949
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() PvP bardzo dobrze sie cwiczy na ot serwie.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() IMO, jeszcze bardzo przydaje sie oglądanie filmików z PK ( na tibia.de jest ich masa )
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() musisz strzelac jedno pole przed przeciwnika. Sam musisz poruszac sie bardzo chaotycznie, caly czas skrecac. Jesli grasz sorcem to lepiej uciekac i sdkowac, niz krecic sie po wybranym obszarze. Jesli mamy mozliwosc, dobrze przechodzci przez waskie przejscia, bardzo latwo wtedy trafic runa w przeciwnika(troche gorzej to wychodzi jak walczy sorc vs. sorc). I masa innych zeczy ktorych nie chce mi sie opisywac -.-
|
![]() |
![]() |