|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
|
![]() Chcialem was zapytac czy tez macie takie straszne lagi?
bo albo te brazylijce za duzo wolnego czasu maja i oblegaja server, albo provider zrobil prezent noworoczny.! @down. HEHE pewnie bo jak wiadomo jak nie wiesz jak zaczac czy zakonczyc prace najlepiej zaczerpnac czyjs cytat na popardze i umocnienie swojego zdania.(bardzo ladnie wyglada) Gimli Edit : tjaa, ladnie wyglada ale jest karalne ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() U mnie różnie to bywa. Zasadniczo nie mam lagów, bo staram się grać rano
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
|
![]() Ja mam bardzo rzadkie lagi. Czasem gdy puszczam se muze na kompie gdy gram to troszke przycina. Jednak gdy zamieniłem Modem na Neostradkę to się gra o wiele lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Ja prawie nigdy nie mam lagów, i ani razu jeszcze przez nie nie zginąłem
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() takie laggi zaczely sie po mega hacku tibi (wczesniej nie bylo a jak byly to mniejsze) i cipowie zamiast robic up date mogli zrobic cos z tym zeby nie bylo lagów
aha ziom podwedziles mój podpis ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() @nawigator
wydaje mi sie ze nie jest to wina tego ze cipowie nie robia update, ale tez tego ze od tego czasu przybylo duzo graczy, a im wiecej graczy na serwerze - tym wiecej lagow |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Sorry za out of topic ale wydaje mi się że dobrym rozwiązaniem było by gdyby cipowie zablokowali najstarsze światy dla nowych graczy. Ponieważ ludzi na serwerach coraz wiecej, limity sie nie podnoszą i juz od rana jest "Too many players online" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Z tą blokada nowych kont na starych swiatach, ale lekarstwem na "Too many players online" jest pacc.
A tak propos ja tam lagow zadnych nie mam. Moze po prostu to wina waszego lacza?
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Ja tam żadnych lagów nie mam no może prawie lagów nie mam. Ale zanm gościa ktoremu brakuje lagów i grzyczał cały czas na trade : BUY BAG OF LAG > > > > > Carlin < < < < < Jak to powiedziałem koledze w szkole to śmiał się przez całą lekcję i nauczycielka stawiła mu pałe.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() He
A moj komputer dostal bardzo dziwnej shizy ![]() Mianowicie mam lagi rano (7,8,9,10) a wieczorem nie mam najmniejszej scinki a kiedys nie moglem wieczorem chodzic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Ja lagów praktycznie nie mam tylko jak wejde pierwszy raz do tibi to prze 5 min tnie a potem wszystko działa.
![]() NO LAGS FOR ME!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Rzeczywiscie coraz wiecej ludzi gra w Tibie.
Jak zaczynalem swoją przygode z Securą to dopiero od godziny 17 pojawial sie napis "too many..." a teraz czasami nawet o 14 godzinie mam problem z dostaniem sie. Ale ja jush se odpuscilem Secure wlasnie z powodu problemow z dostaniem sie. A wracajac do tematu to ja jak mialem te lagi tak nadal mam te lagi ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() ja mam czasami lagi i to są np. w poruwnaniu do mojego kolegi lagów, lagi miniaturki. mam gorsze łącze od niego ale za to tibia lepiej chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() (sory ze zrobilem tez podobny temat)ja mam tak .... lagi ze to glowa boli . jakie wymagania sprzetu ma tibia
![]() wlasnie z tym netem sie boje czy niezawolny ale mam predkosc 128 wiec niepowino byc problemow :!!!! wiec niewiem
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() nie no ja mam lagi sporadycznie - gra mi przycina jak wchodze do Carlin... a tak to plynie jak trzeba czasem zdarzy mi sie jakies krotkie przyciecie, ale nigdy w momencie ze tak powiem krytycznym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ten dzień zapamiętam do końca rzycia
![]() Dnia 15.04 o godiznie 15 coś się stało z tibią (a na pewno z Lunarą). Większośc ludzi jakich spotkałem (w tmy ja) miali lagi- nie rozy które pojawiły się nagle nie wiadomo skąd. Frozy trzymały przez dłuuuuugi czas (jeden froze nawet trwał do minuty), a puściły z teog co wiem pod wieczór (mnie już nie było). To było straszne (byłem 17 level w orc fortress z kumplem ![]() A ak w ogóle to b. rzadko amm lagi, ale jeśli mam to są malutkie (pierwszy raz taką masakrę miałem... )
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Ja lagi mam rzadko i raczej nie sprawiają one problemu.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |