|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() No więc tak , piszcie jak wam minął sylwester!!
Odrazu ja napisze ledwo co bo na***any jak minął minął mi: Ok 19 - wyszedłem na dwór z Lady Kofana.Wypiłem troszeczke piwa. Poszliśmy do sklepu spożywczego i kupiliśmy dwa piwa i wypiliśmy we 4 po pół. Ja potem poszłem z Lady Kofana do mnie i ja popiłem troszke rumu (48%) i wina (40%) potem jak wyszła stara to wypiłem dużo wina (40%) i po 40 minutach wzięło mnie wyjalem wino z szafki i wsadzilem do rekawa.Wyszedlem na dwor z paroma petardami.Poszedlem na dwor po Patrycje (Lady Kofana) i puściliśmy pare petard i znów wruciliośmy do mnie.Chwile posiedzieliśmy i wyszliśmy na dwor =].Poszliśmy po Darka a potem zaczął sie sylwester.Ja z winem w rękawie chodziłem i oglądałem wybuchy.Po pewnym czasie kiedy wsztstko sie skonczylo (OK 1:00) Posziśmy pochodzić. Ja z winkiem w rekawie chodziłem i co pewien czas łyczka brałem.Wkońcu poszedłem zapalić wyjątkowo na pewien plac i popijać winko.Odprowadziliśmy Kofana pod klatke zeby sie spytala czy może zostać jeszcze.Lecz nie mogla ja z Dareczkiem zostalismy.Potem poszliśmy po Czajke i Patrycje (NR 2) i pogadaliśmy.Potem wrocilismy i znaleźliśmy nowy szampan (10%) i tak sie cieszyliśmy ! Odrazu otwożyliśmy go i świętowaliśmy aż do 2:00 w nocy.Teraz pisze tą note ![]() Nadal sie kiręci w głowie jest 2:20 I tak 20 minut temu piłem jeszcze szampana hodz mam jeszcze 13 lat ![]() Koncze papa bo kreci sie w glowie i kac meczy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
wiesz oc to jest kac? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Kac to jak wstajesz i leb cie boli a ty jestes piany a wedlug mnie to ty sciemniasz nie wypil bys tego dziecko kochane a teraz bys zygal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Najpierw przyszli koledzy z winem i PRÓBOWALIŚMY zrobić sesje, ale mama przeszkadzała, potem poszła i zostawiło mi winko i piłem za każdego na gg po kolei, i robiliśmy "wirtualnie toasty, życzenia i postanowienia" noworoczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() ja w tego sylfka pierwszy raz w zyciu sie na***alem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Hmm...ja sylwka spedzilem nie ciekawie.
Bylismy na domowce u kolezanki, kazdy sie nabrzdyngolil i im bylo ciekawie. Ja natomiast biore antybiotyki...czyli nie moglem nic pic bo inaczej bylbym mial niezla jazde, dzieki ktorej bym wyladowal w szpitalu... Wiec to byl moj pierwszy i ostatni abstynentowy sylwek w zyciu...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Impreza. Paru kumpli. Troszkę alkocholu. Promile we krwi. Ogólnie looz ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() No i ja poszedłem z rodzicami
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() po mnie qmple przyszli o 20:15 wypiliśmy 3 browary na 4 potem poszliśmy do karola i wypiliśmy pierwszego szampana, o 12 poszliśmy puszczać petardy, potem przyszedł pawełek i przyniusł szampana, a potem wypiliślmy jeszcze 2 na 3 os. i karol tańczył bez spodni i zrokowaliśmy chara mojego kolegi
![]() chyba pierwszy raz w życiu byłem pijany ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 01-01-2005 o 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja se byłem pod prysznicem... ;)
~rulez
14:22 You see yourself. You are an elder druid. You are Plx of the Plx (Mustard man). |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Najpierw obejrzalam na tv4 fil o chlopaku co gadal z wlasnym kroczem ;]Natepnie patrzylam na wojne "Hotel Golebiewski vs Sraczkowty Ryzy Blok (moj)" najpierw ktos z naszego bloku ruskim trafil w okno poznije ruscy komus innemu... i zaczela sie wojna... przy okazji komuś lapke oberwalo. Pozniej zdalam relacje na irc... pozniej z doktorkiem i togashim zlozylismy sobie noworoczne zyczenia i postanowienia noworoczne ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Obudziłem się 7 minut temu
![]() ![]() PODSUMOWANIE: Sylwester był udany poza jednym, lecz istotnym szegółem. Z przyczyn niezależnych od niej zabrakło tam pewnej osoby ![]() Sposób na kaca-> dla tych co go mają i dla tych, którzy tylko piszą, że go mają( wg mnie działa): wybrać się na dłuszy spacer z psem/żoną/dziewczyną/śmieciami( niepotrzebne skreślić). Po powrocie zimny prysznic i sporo płynów.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ja se normalnie wcisnolem kita ze ide do kumpli z sasiectwa.
ze stara kumpli sie dogaladlem ze jakby stara dzwonila to ona wkreca kit ze jestesm na dworze. a w sumie polezlismy obalac 2x 0,7 na czterech ![]() dalej to niepamietam...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja tylko chodziłem z kolegami po podwórku i strzelałem petardami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ja wiem co to kac.. I jedyne co przechodzi mi do teraz na myśl(wstałem pól godzinki temu) to: "Nigdy więcej"... Mam nadzieję, że do trzymam, tak mnie boli głowa, że nie po prostu idąc do toalety utrzymywałem "względny pion"
![]() Ogólnie sylwester do **** podobny, ale za to wiem co to znaczy być pijanym i mieć kaca? Żadna pociecha -,-. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() A ja spędziłem sylwestra na #Tibia.pl
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Thero: Każdego kaca da się wytrzymać
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() po 20.00 wbili sie do mnie na chate koledzy i kolezanki bo mialem chate wolna. Oni pili wodke, ja 2 piwa + 2 lufki :S strasznie sie tym zbakalem... ale ogolnie bylo dosc sztywno ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Sylwester, dzien po - kac
-Zjedz cos (jesli oczywiscie mozesz). Najlepsze beda slodkie owoce (banany, winogrona, jablka). Zawieraja fruktoze, ktora dostarczy twojemu organizmowi glukozy. Uwaga: Nie przesadzaj z jedzeniem. Twoj organizm pod wplywem duzej ilosci spozytego alkoholu trawi duzo wolniej. - Wbrew powszechnemu przekonaniu nie pomoze ci mocna czarna kawa. Twoje cisnienie i tak jest wysokienie musisz go podbijac kawa. - Twoj organizm jest odwodniony. Ranek zacznij od wypicia duzej ilosci wody najlepiej z sokiem z cytryny. W ten sposob dostarczysz organizmowi witaminy C, ktora leczy bol glowy. Co do mojego sylwestra jeszcze przedwczoraj nie bylo ciekawie poniewaz nie mielismy z kolegami zadnego lokalu. Dopiero wczoraj udalo sie wykombinowac cos w rodzaju suszarni ;]. Troche wypilismy, zjedlismy, pogadalismy, postrzalismy petardami. Jeden z lepszych sylwkow w moim jak narazie krotkim zyciu ;]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rankor: Ten poradnik o leczeniu kaca chyba już gdzieś widziałem... Najlepsza na kaca jest ciężka praca.
Teraz coś o petardach: Czy wy również uważacie, że wydawanie kasy( ja w tym roku wydałem 16,40zł) na petardy jest bez sensu? Oczywiście nie mówię o tym, żeby wcale nie puszczać petard, ale wysłanie np. 100 zł w niebo to wg mnie bezsens. Pamiętam jak jeszcze 2 lata temu przez cały rok zbierałem fajerwerki, wydawałem na nie całą kasę. ![]()