|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2009
Lokacja: Czarnków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 32
Skille: 68/47
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Witam wszystkich ...
![]() Mam 19 paladyna na 55/40 skillach... Chcialbym sie dowiedziec na czym mam skillowac przy Eq takim jak: Crown Helmet , P set... , Dwarven shield ... Swiat na ktorym gram to Danubia... Moze jakis Sorc albo Druid ma duzo wolnego czasu na postawienie Monka? ;> Albo jakis pall lub knight o podobym lvl i skillach by chcial poskillowac ? ![]() Chetnie bym poznal kogos z kim moge trenic ![]() Mam ostatnie 300 kamieni i chce je wykorzystac , pozniej troszke poexpic , zdobyc pieniadze i znow skillowac ![]() Pozdrawiam ! P.S Na 20 -30 lvl jakie powinieniem miec skille ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Boze ile miliardow tematow jeszcze takich powstanie ? Takie jakie ci odpowiadaja uwazasz ze 80 fajnie by bylo miec i masz checi to rob uwazasz , ze skille nie sa priorytetem tylko lvl to wyjeb te kamienie najlepiej do wody i idz expic nie zawracajac dupy kolejnym takim samym tematem .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Carlin, na poludnie od Svargrond Orientacja: heteroseksualna
Imię: Lech Roch Pawlakk
Profesja: Knight
Gildia: szukam!!
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: 40/38
Poziom mag.: 2
|
![]() z 40 - 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
|
![]() @ZapodajMuze:
masz problem jakis ze sobą ze tak agresywnie czy moze z czytaniem ze zrozumieniem? spytał sie o to na czym skillowac albo czy ktos nie byl chetny zeby z nim poskillowac... -_- @Topic: nie wiem czy Twoj lvl wystarcza juz, ale widzialem gosca ktory sobie zlurował w jedno miejsce kupe orców - walił kamieniami w warriory a zewsząd waliły go spearmany - ale mysle ze 19 lvl to za wczesnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Moim zdaniem to chyba najlepszym wyjściem będzie skillowanie na rotach gdzieś do 60/50, potem z lepszym eq zaczniesz skillować na slimach. Co do tych skilli jakie powinieneś mieć to różnie bywa, jedni mają po 60 na 20, a jeszcze inni na 30lvlu. Według mnie powinno to wyglądać tak:
Distance fighting/Shielding 60/50 - 20 lvl 70/60 - 30 lvl Pozdro. Ostatnio edytowany przez Cyber Mech - 23-07-2009 o 21:12. |
![]() |
![]() |