|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Powstała nowa grupa - Kinomaniacy. Zrzesza miłosników kina, filmu... Zapraszam wszystkich chętnych. Proszę wysyłać podania z odpowiednim uzasadnieniem i cierpliwie czekać na odpowiedź
![]() Jak już zostało powiedziane - dostać się nie będzie łatwo, więc proszę o nieskładanie podań przez osoby, które chcą być w grupie "bo tak". ps. od razu zaznaczę, że nie lubię wulgaryzmów, pisania "po polskiemu" itp. - grupa ma być na poziomie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Szkoda ze w formularz zgłoszeniowy sie tak mało miesci. Chciałem Vanessie zaimponowac wiedza o filmie a tu zonk. Nawet sie czlowiek wykazac nie moze, licze ze bede mial okazje jako czlonek grupy (a ze mnie jest stary wyjadacz duzych ekranów
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() 1)Pisze raczej po polsku
![]() 2)Wulgaryzmow zazwyczaj nie uzywam. 3)Posiadam srednia wiedze na temat kina i filmow, ale to sie moze zmienic poprzez w/w grupe. Zglosze sie. A noz sie dostane? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Moja hce dolacyc do grópy plx plx fra itans plx plx br?
A tak na powaznie to...po polskiemu raczej nie pisze tylko po polsku. O filmach wiem dużo. Nie bluźnie. PS: Jestem bez grupy ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() A więc zgłaszam się.
Lubię kino i filmy, aczkolwiek wnerwiaja mnie seanse na które wybieram się z klasą (5b SUX) ponieważ są denne i właściwie bez tematu(np. animowane trio z belleville). To psuje magię kina! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Eee ten tego, zgloszenia to nie tu. Poprzez panel kontrolny uzytkownika prosimy.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Popieram Magusa. Proszę składać podania prze panel kontrolny, bo z ręcznym wrzucaniem są kłopoty i trzeba fatygować któregoś admina (a oni tego nie lubią
![]() Oczywiście, można napisać i tu (ale to oprócz zwykłego podania), na przykład jak ktoś chce napisać coś więcej i nie starcza mu formularza ![]() @Magus Ty imponować nie musisz - pamiętam jeszcze z dawnych (ho ho ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Mam pytanie:
Jezeli dobrze rozumię to w tej grupie można będzie pogadać o filmach?? A o jakich filmach będą dyskusję ,czy tylko o nowych czy tez o starszych??? Tylko mam nadzieje ze nie bedzię samych tematów np: Wasze ulubione filmy?? Wasz ulubiony aktor? itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
A ja mam jedno pytanie: czy będzie można należeć do kilku grup? Bo widziałem, że jeszcze kącik muzyczny się szykuje. Wybaczcie moją ignorancję, ale na forum dostałem się niedawno. Z góry dziękuje za odpowiedź. Na pewno się zgłoszę jak tylko wrócę z wykładów ![]() <EDIT> Dziękuję, już nie trzeba. Znalazłem co potrzebowałem. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" Ostatnio edytowany przez Zindahjira - 07-01-2005 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() @re up: