|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam od 4 dni mam Windows7 i mam problem z tibią gram na DirectX9 ponieważ na 5 grafa jest nie do zniesienia a OpenGL nie ładuje mi się, po prostu zacina mi się wtedy tibia.
Gram parę sekund nieraz minut i wywala mnie z tibia razem z takim komunikatem: ![]() Jeśli ktoś może pomóc bardzo bym o to prosił. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeszcze nie wyszła Tibia na Windows 7, więc błędy są możliwe. Polecałbym uruchomić Tibię w trybie XP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Rybston ty tez zawsze umiesz pomoc... masakra
Problem z directx 9 jest znany przez cipsoft, nowy klient (przynajmniej na test servie) juz sie nie wieszał. Pozostaje czekać na update ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Świat: Kyra
|
![]() Problem występuje z tego co wiem tylko na kartach NVIDIA, i to też nie wszystkich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Mają szanse na legalnego Windowsa, to niech nie płaczą bo im tibi na 7 nie dziaua.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Świat: Premia
|
![]() a za to wam powiem, ze jak ja mam laptopa z grafika intela, i na XP nigdy NIE MOZNA bylo wlaczyc DX9 tylko grad na DX5, tak na 7 idzie wlaczyc DX9, i tibia pomiata o 100% lepiej.
![]()