|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Jestem nowy na forum, choć nie w świecie tibi i od pewnego czasu dosłownie wku**** mnie jedno pytanie
![]() ![]() Prosze o jakies solucje a nie "to juz bylo", "omg jaki n00b". Niestety nie wiem jak się tam dostać a moge was zapewnic ze juz sie w necie naszukalem, i ani to forum, ani GooGle narazie odpowiedzi mi na ten temat nie dostarczyło ![]() Licze na waszą pomoc,i z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Isle_of_Kings Wynika z tego, że: - poprzez popłynięcie na wyspę i zejście na dół, trzeba mieć zaczęty Blessed Ankh Questu - przez Ghostland. Żal mi cię. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
P.S. Trzeba tępić takich ułomnych forumowiczow. Jak macie napisać coś jak kolega wyżej to wypier***** z tego rzetelnego (na ogół nie- własnie przez idiotów) forum ![]() --- UrbanskiJest1 dodał 2 minut i 53 sekund później --- Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez UrbanskiJest1 - 05-11-2009 o 23:49. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2009
|
![]() Ja przynajmniej znalazłem jak się dostać od strony Isle of King, więc kto tu jest bez mózgiem ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
To właśnie pokazuje twój poziom umiejętności szukania, dlatego też mi cię żal. That's all. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Człowiek maszyną nie jest, a forum służy generalnie do pomagania, wiec po co ten bulwers? Dzieki za pomoc i przepraszam jak cie w jakis sposob urazilem ale bardzo mnie wku*wia kolega powyżej nie wnoszący nic do mojego pytania. Tylko pisze o niczym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuje sie cale zdanie a nie jego część, bo dopiero całokształt daje nam pojęcie o czym piszemy. Wracaj do podstawówki
![]() --- UrbanskiJest1 dodał 0 minut i 56 sekund później --- Dobra kończmy to. Ostatnio edytowany przez UrbanskiJest1 - 05-11-2009 o 23:56. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() a znak interpunkcyjny ? Do tego nie potrzebowałem pełnego zdania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Przeczytaj to zdanie ktore napisales i sprawdz czy jest ono zrozumiale dla osob nie w temacie, jesli jest- to przepraszam cie za wszystko co napisałem, jak nie- zakończmy sprzeczanie sie
|
![]() |
![]() |