![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
K.Jay |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jeśli przeniosą do Wrocławia to tak, jeśli nie to zobaczymy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Ja juz mam bilet na Golden Circle, zamowilem pierwszego dnia sprzedazy. 400 zl to duzo, ale na historyczny, pierwszy koncert wielkiej czworki, a do tego w Polsce, cena po prostu nie gra roli, obecnosc tam jest warta kazdej ceny.
Wahalem sie nad biletem na plyte, ale wole stac w komfortowych warunkach, blizej sceny z mozliwoscia wyjscia w kazdej chwili na teren z gastronomia ![]() No i sklad zespolow niemal idealny, tylko wyrzucilbym Behemotha, ktory stylem w ogole tam nie pasuje. Ale licze, ze dojda jeszcze jakies zespoly. Np w Szwajcarii gra jeszcze Motorhead i Heaven & Hell.
![]() Hunt you down without mercy Hunt you down all nightmare long Ostatnio edytowany przez Gtyk - 22-12-2009 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() jebac Warszawe, w Czechach beda grac 20 minut od granicy ; Bilety drogie jak cholera, ale trudno, warto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Miałem do Czech jechać bo Heaven and Hell, ale z braku innych chętnych wybrałem Warszawe. Kupilem bilet na płyte; chce poczuc ten klimat, to pogo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja uderzam na naszą "wspaniałą" stolicę Warszawę.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja chciałem jechać, ale kasy na bilet nie mam ;/ (przynajmniej na ten moment)
![]() Ostatnio edytowany przez Juzefek - 20-01-2010 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Bilety raczej beda jeszcze dlugo dostepne, przynajmniej te za 200 zl na plyte. Tak wiec zbieraj kase, zapozycz sie, idz rozdawac ulotki, odmow sobie czegos i szybko kase uzbierasz ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Spodziewajcie się wielu Kindermetali! xd
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Jeżeli ktoś wybierze się tam tylko dlatego, bo pamięta, że na MTV było coś o Metallice to ja szczerze mówiąc nie widzę w tym nic złego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mogę się odzwyczaić od mówienia bynajmnie zamiast przynajmniej, dzięki za zwrócenie uwagi ;]
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Więc tak:
- Wg. mnie Megadeth dał trochę dupy. Nie żeby źle grali, ale jakoś tak bez polotu, zero kontaktu z publiką. Ot od piosenki do piosenki, tak jakbyś przesłuchiwał płytę, a nie był na koncercie. Pod koniec ich występu trochę się to zmieniło, ale był to najsłabszy występ wieczoru. - Najbardziej wku*wiły mnie telebimy, ustawione kawałek od sceny. Na samą Metę nie chciałem się pchać z kumpelą pod scenę, bo po prostu nie mieliśmy takiej potrzeby myśląc, że wszystko co będzie się działo na scenie pokażą telebimy (tak jak to miało miejsce przy wcześniejszych występach). Skończyło się na tym, że staliśmy jak te ciecie, wypatrując muzyków na scenie, bo telebimy odmówiły posłuszeństwa (a ten duży, na scenie w większości pokazywał reakcje publiki albo jakieś efekty specjalne ;p) - Byłem zaskoczony, że mi, raczej niezbyt przychylnej Metallice osobie, tak spodoba się ich show. Ale podsumowując, warto było wydać kasę na ten festiwal. Mimo wszystkich prywatnych problemów które spotkały mnie i ekipę po drodze do Warszawy i w drodze do domu.
Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 17-06-2010 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bylo swietnie.
-Behemoth - no coz, bez polotu, wyszli, pona*******ali i poszli. Nic wiecej nie jestem w stanie powiedziec -Anthrax - dla mnie numer 2 tego festiwalu! Belladonny nigdy na wokalu nie lubilem, bylem zawiedziony ze to jego Anthrax wzial na Sonisphere. Ale jak zobaczylem ich wystep to zmienilem zdanie, zajebiscie duzo energii, dobry kontakt z publika, mimo ze niewiele z ich tworczosci znam to bawilem sie swietnie na ich koncercie - Megadeth - rozczarowanie dnia niestety... Bardzo chcialem zobaczyc ich koncert, ale jakos kiepsko to wszystko wyszlo. Nie dosc, ze akurat na ich wystepie slonce swiecilo mi prosto w ryj tak, ze nie widzialem zupelnie nic, to Dave mial prawie zerowy kontakt z publika, wygladal jakby byl obrazony ze musi grac jako dopiero 3 od konca. Wokalnie tez porazka calkowita. Na plus zdecydowanie setlista i gitary - w tym sa mistrzami - Slayer - nie jestem wielkim fanem, ale przyjemnie bylo posluchac. W zaden wiekszy mlyn sie nie wdalem, bo regenerowalem sily na metallice. Troche na poczatku brzmienie mieli zjebane - Metallica - pozamiatali wszystkich.. Widzialem ich po raz 3 w zyciu, jechalem tam glownie dla nich i skopali mi dupe az milo ![]() ![]() ![]() ![]() No i w koncu zlapalem kostke, swietna pamiatka z koncertu ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz zajebisty artefakt xD Oni rzucali te kostki, na których był napis The Big 4 z jednej strony a z drugiej loga zespołów?
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
Cytuj: