|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Dziś rano po 9 odpaliłem kompa, włączyłem tibię. Wbiłem jeden lvl, coś porobiłem wyszedłem po 12. Loguje się o 14 patrze, jestem w temple w carlin (a wylogowałem się na Mt).
Myślałem, że dedłem ale nic, nic mi nie zginęło. Gram w to już parę lat i jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło. Jakieś pomysły? Ktoś ma może moje passy? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jeżeli wylogowałeś się przy ścianach czy w jakimś wąskim przejściu, możliwe że ''dostałeś'' tzw. ''TP'' - inaczej mówiąc teleport. Oficjalnie jest to błąd gry, którego nie można wykorzystywać, ale jeżeli stało się to bez wcześniejszego zamiaru, jest wszystko ok.
Po prostu na miejscu w którym stałeś oraz 1sqm od niego zblokowały się potwory (lub inni gracze) i w tym momencie zalogowałeś. Prawdopodobnie przypadek. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Wylogowałem się na mt. Ale na takiej dróżce gdzie jest tyle miejsca i nie ma żadnych potworków. Może przypadek, nie wiem. Dla pewności skanuję kompa
btw. wiem co to tp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() Może był restart serwera albo cofka jakaś, jednak najbardziej prawdopodobna wydaje się wersja z tp.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() A co ma skan komputera do tego ze pojawiles sie w temple ?
![]() |
![]() |