|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() ![]() Na zdjęciu tego nie widać, ale grafika jest niewyraźna, a okna nie da się poszerzyć. Jak to naprawić? Niedawno robiłem formata. Moim zdaniem to problem ze sterownikami, jeśli już planujecie mówić"zainstaluj xxxxxxx" to podajcie link do tego bardzo bym prosił Z góry dziękuje.
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Sterowniki dobiera się pod kartę graficzną. Z tyloma informacjami co podałeś, srsly mogę ci z czystym sumieniem odpowiedzieć: zrób xxx.
http://rtfm.killfile.pl/ Co do powiększenia okna - w opcjach gry powinna być funkcja odpowiedzialna za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdzie sprawdza się karte graficzną?
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyyy
nic nie znalazłem ale znalazłem tylko że kontroler video zgodny z VGA jest
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 27-01-2010 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Zapytaj rodziców...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() nvm kto bedzie na tyle łaskaw by podc mi link do directx'a 9.0
szukam instaluje a i tak żaden nie działa przy tibii(w options -> grapihcs -> advenced nie da sie zacznacyć, directx 9.0) co by najprawdopodobnej zażegnało problem
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To moze pierw kompa zresuj?; o
options>advanced>light costam~~ i dont shrink game window. dziekuje dobranoc. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
I co się śmiejesz ja nie mam dźwiękowej i sieciowej
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() eh... co do grafiki problem ten sam.... ale...
sciągnąłem nowego directx'a a tibia nadal go nie widzi, w ustawieniach nie moge zaznaczy directx 9 --- Monsword dodał 40 minut i 19 sekund później --- @up nieważne... teraz kiedy klikam na ikone tibi wyskakuje mi to Tibia video surface allocation failed.(Error code trzeba wpisać w elemencie docelowym jjakieś engine 0,1,2 ae nie umiem tego zrobić poprawnie, zamiast mówić co mam wpisać, wklejcie mi tu gotowa juz scieżkę --- Monsword dodał 12 minut i 25 sekund później --- Temat do kasacji.
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 27-01-2010 o 22:07. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() czlowieku po prostu nie masz zainstalowanych sterownikow do karty graficznej.
Musisz zainstalowac sterowniki do swojej grafy. Jesli nie wiesz jaka masz poszukaj pudelka w domu, a jesli nie masz, rozbierz komputer i zobacz co jest napisane na grafice. Dopoki nie zainstalujesz sterownikow na komputerze prawie nic nie bedzie ci dzialac.