|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2009
|
![]() Witam
![]() Mam jedno nurtujące mnie pytanie. Jeśli przez pewien program zmienię funkcję klawisza np. (jak wcisnę klawisz A to będzie mi pisał literę ![]() Głównie chodzi mi o przypisanie F6,F5,F9 itp. pod inny klawisz i nie wiem jak to zostanie potraktowane. Może ktoś już miał podobne doświadczenia w tego typu sprawie. Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedz. Moim zdaniem nie powinno być to uznawane jako "nielegalne oprogramowanie" ponieważ nie wykonuje to czynności za mnie. PS: I proszę o darowanie sobie komentarzy typu "jak mówi nam regulamin wszystkie programy ułatwiające grę są nielegalne". Dodam, że to nie jest skrypt do botów typu NG czy Efl. Ostatnio edytowany przez Lilamo - 12-02-2010 o 16:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Berylia
|
![]() ryba znowu zarzuca ironiami -.-
[jaja]nie wprowadzaj w błąd co do programu, jest nielegalny, ponieważ jednak ułatwia grę nieprawdaż ? czytałem o tym gdzieś na tibia.com ale nie chce mi sie teraz szukać :|
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maksous
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
|
![]() Lubie placki!
@edit @Clockwerk Nie wprowadzaj biedaka w błąd xd @Lilamo Owe programy są w 100% legalne. W żaden sposób nie modyfikują clienta tibii. Ostatnio edytowany przez Maksous - 12-02-2010 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2009
|
![]() Sory ale nie żyje tylko pixelami... Czasem sobie pogram i cześć. Chciałem tylko wiedzieć jak to jest odbierane. Nie uśmiecha mi się dostać bana za coś takiego i tyle. A tu posty ala nie wprowadzaj biedaka w błąd czy nie odbieraj mu dzieciństwa... Żal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() OMG. Jak najbardziej jest legalne. To jaki ty masz uklad klawiatury nikogo nie interesuje, nie musisz przeciez uzywac standardowej.
Przciski przemapuj z Intes Keychange i nie bedzie Ci pisal A.