|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() No wlasnie może podpowiecie jakies rady co zrobic ewentualnie napiszcie czy to normalne itp
Chodzi o to ,że jak zaznacze zeby postac na mapie szla w dany punkt (100 royal palladin) to szybkosc jest normalna to samo jak dam "Follow".Natomiast jak ide operujac strzalkami to nie potrafie wyprzdzic 40-50 lvla :/ podsumowujac operujac strzalkami jestem duzo wolniejszy... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() Start -> Panel sterowania -> Klawiatura -> Zakładka "szybkość" i górny suwak (opóźnienie powtórzenia czy jakoś tak) na maxa w prawo (najmniejsze jakie się da)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Mam ustawione tak jak piszesz
![]() Uzywajac klawy (idac klawiatura) mam czasem takie momenty ze idzie-stoi-idzie-stoi Te postoje sa bardzo krotkie bo to setne sekundy ale spowalniaja postac czego nie odczuwam dajac follow czy zaznaczjaac na mapce |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() Dochodzi też taka kwestia, że jak masz lagi nieduże, to mapclick szybszy jest niż strzałki.Dzieje się tak, ponieważ (heh, nie wiem jak to wytłumaczyć ale spróbuję
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() dokladnie jak kolega powiedzial.
Jak klikasz na mapie, albo dajesz fallow to wyglada to tak: serwer: Gdzie chcesz isc? twoj komp: tu i tu. i twoja postac po prostu tam idzie. A jak wciskasz strzalki na klawiaturze to wyglada to tak: serwer: Gdzie chcesz isc? twoj komp: kratke w lewo serwer: A teraz gdzie? twoj komp: znow w lewo. serwer: A teraz gdzie? twoj komp: znow w lewo. serwer: A teraz gdzie? twoj komp: znow w lewo. i jak widac, jest wiecej sygnalow do wyslania, co znaczy ze wolniej proces sie odbywa