|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2004
Lokacja: Kazordoon :P / Siedlce
|
![]() Mam pytanie, czy PACC wpływa na trening? tzn. czy go przyspiesza, bo gdzieś mi się obiło o uszy że Pacci szybciej skilują, prosze o dopowiedz i z góry Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Chodzi mi o trening Rycerzy ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Jesli chodzi o trening skili (shielding, sword, etc) to pacc nic nie zmienia. Natomiast PACC + promocja pozwala szybciej nabijac mlvl (przyspieszona regeneracja many).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2004
Lokacja: Kazordoon :P / Siedlce
|
![]() jeśli chodzi o rycerzy to promocja nie przyspiesza im odzyskiwania many
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Europe
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oblivious
Świat: Eternia
|
![]() lol MAgus ale wpadka
![]()
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Dragon Stone
Nie wiem bo gram magiem, dobrze ze dodales. @VooDOO Uhm, no comments. @Fanfi Dzieki za sprostowanie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Zachce mi się pisać(jak ktoś skrytykuje to ja już się postaram by bana mu wlepili):
- knight HP co 6 sek. MP co 12 sek. - elight knight HP co 3 sek. MP co 6 sek. - paladyn HP co 8 sek. MP co 8 sek. - royal paladyn HP co 4 sek. MP co 4 sek. - druid HP co 12 sek. MP co 6 sek. - elder druid HP co 6 sek. MP co 3 sek. - sorcerer HP co 12 sek. MP co 6 sek. - master sorcerer HP co 6 sek. MP co 3 sek. Bez komentarza.... |
![]() |
#8 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
(Gdzie moj ban?) |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Buuuuu
|
![]() re: Benator
Bez promocji podales dobrze, ale z promocja spada nie o 1/2 a o 2 sekundy (poza elit knight ktoremu mada sie odnawia tak jak zwyklemu rycerzowi). ------- Odpowiedz na pytanie padla wiec zamkne temat zeby ukrucic dalsze dyskusje. Jak ktos chce doklada tabele ile sie dostaje na sekunde to szukac na www.tibia.pl