|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Takich tematów jest mnóstwo i od wczoraj przebrnąłem przez ich dziesiątki. Jednak ja chciałbym bardziej sprecyzować moje pytania (2).
Jestem doświadczonym graczem, z potężnymi przerwami gram już od 5-6 lat. (Ostatni raz rok temu odpalałem Tibię). Trochę się zmieniło jak widzę, ale to nie oto chodzi. Interesuje mnie wybór świata, gdzie panuje jeszcze taki w miarę klimat, świat jest starszawy (by ceny były małe) i jest n-pvp. Straciłem właśnie postać na Neranie, ale sam nie sądzę by był to dobry świat, zbyt dużo dzieci bez kultury tam siedzi. Dodam jeszcze że preferuję grę z polakami i ludami angielskojęzycznymi (br i swe - błe). Harmonia, może Guardia... sami mi podpowiedzcie. A drugie pytanie to nic innego jak odwieczny spój Axe vs Sword. Zawsze grałem magiem, ew. drutem, więc po prostu nie znam się zbyt na broniach. Jak już ktoś poda mi świat, to niech po prostu podpowie, co jest łatwiej dostępne na danym świecie. Dziękuję i Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 1. na chwilę obecną każdy świat jest starszawy, może z wyjątkiem 2-4 najnowszych (na dobrą sprawę nie śledzę dat dodania nowych serwerów).
2. wybór broni jest bez znaczenia.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() no i właśnie, może i są starszawe, jak Nerana np. ale brakuje im klimatu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jeśli szukasz myślących graczy proponuje zmienić grę.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() ;/ no tak, to wiem. Ale jednak tacy gracze są (w mniejszości) i gdzieś ich pewno można znaleźć
temat do zamknięcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Na pewno nie znajdziesz ich na n-pvp. Pozdro, jesli chcesz znalezc tam kogos myslacego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() 2 lata temu znalazłem na Neranie dość sporą, myślącą ekipę. Zajefajnie się z nimi grało. pamiętam jak czasem do 3 nad ranem siedziałem (to były pojedyńcze wyjątki) i zawsze było do kogo napisać
ahhh te runki pod piramidami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2010
Lokacja: Wratislavia, LS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fate Karma
Profesja: Paladin
Gildia: Forsaken
Świat: Olympa
![]() |
![]() Jedyne co mogę powiedzieć - zapraszam na Olympę.
Non-PVP Oczywiste jest, że klimatu wielkiego nie ma, bo klimat taki jak kiedyś, ta gra straciła go już dawno temu. Ale mi gra się tam całkiem fajnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2010
|
![]() Skończcie już pierdzielić ciągle o tym dawno zatraconym klimacie tibijskim, tego już się nie da po prostu czytać... ile można pisać o tym samym?
@topic Może spróbuj na refugii? ogólnie nie można powiedzieć na którym świecie gra mało noobów/botów/swe/br itd. Na każdym serverze znajdą się ludzie psujący nam grę. Axe czy sword? Osobiście preferuję axe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator