|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2010
|
![]() Witam mam problem jak w temacie mam viste 32 bitowa i WiFi 6 mb z multimedii moj problem polega na tym iz gdy loguje sie do tibii to po okolo 5 minutach mam straszne lagi probowalem juz chyba wszystkiego co wpadlo mi na mysl i co znalazlem ustawialem odpalanie przez administratora w systemie xp , sciagnolem vista anty lag programik , pingowalem internet , lan optimizer nic nie pomaga mam od 19 do 22 ms na pingowaniu wiec wszystko jest niby ok . Ktos posiada jakas wiedze na ten temat jak by to ogarnac ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() jedna dobra rada z mojej strony, wypierdol viste zainstaluj xp lub 7. Vista to sypiacy sie shit wiec nie polecam. Wszystkich ktorych znam maja jakies problemy z tym gownianym systemem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Multimedia
|
![]() Tak jak napisał milano, wywal Viste. Ja na swoim laptopie miałem podobnie, miałem zainstalowana Viste, i wszystko mi się sypało, nie tylko Tibia. Nie miałem programu który by działał dobrze. Nawet miałem problem, żeby odinstalować Vistę i zainstalować XP'ka. Dopiero po wielu próbach i pomocy kolegi informatyka udało się wywalić ten syf i wgrać coś normalnego. Teraz jest już dobrze, ale tak samo polecam ci pozbyć się tego jak najszybciej. U mnie co gorsza było jeszcze ciągłe zawieszanie się programów, po kilku minutach działania program przestawał działać - zawieszał się i było napisane tylko (brak odpowiedzi) i nic nie mogłem zrobić poza restartem komputera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() no wlasnie probowalem wypizgac viste lecz bez skutkow cos blokuje mi wywalenie systemu nie czyta plyty z xp itp na wczesniejszym laptopie tez mialem viste i bylo dobrze 0 lagow nic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlatego, że nie instaluje się starszego systemu na nowszy.
Pierwsze wyjście: Musisz mieć autobootującą płytę instalacyjną do XP'ka i odpalić instalację z BIOS'a. Format wysoko zalecany, bo bez niego będą się produkować błędy. Drugie, szybsze, wygodniejsze i efektywniejsze wyjście: Zainstaluj Siódemkę ![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 03-10-2010 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() a ktora siodemke polecasz ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() a czasem nie win7 profesional zawiera xp ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 04-10-2010 o 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() do tych nowszych gierek to ofc ze win7, jak sie nie myle coraz wiecej gierek ma byc pod wina7, a pod xp juz ci dzialac nie beda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() generalnie to nowe gierki mnie nie interesuja po prostu laguje mi tibie i kazdy mowi ze to visty wima wiec dla tego chce tego win7 sprobowac i zobaczyc co to jest i czy cos pomorze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Dodatek. Zwie się XP Mode i trzeba go doinstalować. Na początku działał tylko na komputerach z procesorem z wirtualizacją, lecz później zrobili i dla wszystkich.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() ok dzieki za porady win7 juz na kompie narazie nie widac lagow takich jak poprzednio wiadomo drobne przyciny sa ale to jak ludu troche stoi oby sie to nie zmienilo i zeby lagi nie wrocily thx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej $vboptions[postminchars] znaków. |
|
![]() |
![]() |