|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Mam problem otóż, jestem pałkiem na lvl 12 i poszedłem dzisiaj z blokerem pozdro dla Night Desti
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jak bierzesz speary to wtedy musisz miec duzy defenc by cie nie zranily i distance bys duzo zadawal to jest na zasadzie jak kto woli i ile ma distansa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() możesz spróbować. ale licz się ze mozesz nieźle oberwać jak gostek podejdzie do ciebie
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Ja na skillach 67/62 z giant swordem chodze na cyce z blokerem i zadaję im +120 ale wolę iść z blokerem bo mam level 16 i mlvl 3, a więc moim knightem z powyższymi statsami solo wolę załatwiać cycki pojedynczo niż zginąc z powodu niemożność używania uh. Jeżeli nie spojżałeś na level kolesia, to sądzę, ze był to palla level +22 z bardzo dobrym eq i dobrymi skillami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Musisz to uzgodnić z blokerem. Gdybyś poszedł z spearami, to on musoiałby ci je cały czas podaaaaaawać a ty je ciągle podnooooosić. To strasznie rzmudne. Ja osobiście bym na to nie poszedł. Jeżeli idziesz na solo to speary odpadają [ przynajmniej na razie ]. Najlepiej idz z łukiem, albo z kuszą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Olsztyn !
Imię: Sir'kaibashi
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: 68 ;]
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() jak juz chcesz isc na cyce ze spearami nabij se 8 magic kup exura vita . skilluj gdzies tak do skilli 55/45 i na wszelki wypadek wez uhy. aha i jeszcze przynajmniej ze stuffem p-set i shield no i masz juz jak w banku ze jedziesz cyca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Moim zdaniem zrób se wieksze skille i 8 magiclevel na vitke i uhy w pogotowiu.
Ja pojde ze skilami 60/45 i z jakism shieldem ![]() A poza tym jak bys stal z blokerem kolo cyca i nawalal z bliska spearami to by sie przeżucil na ciebie i bylo by zle ![]() Pozdro dla Haxaxera mojego braciszka ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() Chodzenie ze sperami jest dla palkow ktorzy naprawde niezle wymiataja
tobie jeszcze troche do tego brakuje wiec lepiej chodz z lukiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() widzialem rozne przypadki... przykladowo na antice zlurowanych 5 dli pod dwarv bridge i jeden na daszku na niedalekim domku, poza tym widzialem jak sie dragi, dle, i gs wali spearami... widzialem filmik, na ktorym gs zostal ukamienowany...na cyce to dopiero cos kolo 60 shielda mozna sie wybrac ale to i tak to skrajna desperacja... dobra tarcza, full defence i zwiazane nogawki spodni. generalnie na cyce do treningu to raczej dla knighta niz dla alka...
![]() |
#10 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Wg mnie cyce pallkiem to bardzo dobra sprawa bo speary nie znikaja tak jak arrow/bolt i mozna se nawet troche zarobic na takim huncie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Barlinek / POZNAŃ
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ja robie tak,tam pod Thais sa cyce,biore luruje jednego (zakladajac ze mam 3 speary lub wiecej) biegam dookola kamienia ,drzewa klub czegos innego i nawalam podnoszac je jednoczesnie z tarcza w reku,wtedy nawet jak cie dopadnie,to raczej nic ci nie zrobi,przynajmniej mi
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Zeby chodzic na cyce z tarcza nie trzeba "wymiatac" jak ktos napisal. Chodze na nie expic i trnowac od okolo 19 lvla i skilli okolo 58/45, wtedy siekaly mnie dosc czesto za 10~ hp, czasem nawet 40. teraz 22 lvl, 61/50 i looz, spokojnie bije 2 naraz, na defie, bije je po 30-40 hp, skille leca. Oczywiscie musisz miec 8 mlvl i pare uhow w zapasie, jesli masz kase/rune makera mozesz wziasc pare gfb aby rozbic grupki cycow jesli nie bedziesz mial gdzie uciekac. Chodzenie na nie z tarcza jest bezpieczniejsze jak masz lagi.
Edit: Eq tez jest wazne. Najpierw chodzilem z p setem, bp shieldem, crown kaskiem, teraz zamienilem tylko tarcze na dragon shielda. Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez FROGO - 20-01-2005 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() No to ba, znam kolesia ktory ladowal w Gs ze spearów ale gość ma skile 89\50 i mógł sobie na to pozwolić oczywiści zeszlo mi kilka uh ale zabil gs'a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() hmm.... a ja mam 21 lvl i skile 71/59 (zara 60) czy mam isc na cyce trenic?
w k-secie ,w-helm ,vamp shield. dobrzze by mnie ciely? @ edit oczywisce pall ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rysa Zapomnienia - 21-01-2005 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Z mojego doświadczenie mogę powiedzieć, że mając 45-47 shieldinga, zrywałem od cyca od 1-7 co jakiś czas, a raz na jakiś czas tak po 20-40, kwestia losowa, czasem na jednym cycu puszczałem vite, a czasem na 10 zabitych, trochę hp zeszło. Dla ścisłości, miałem tower/crown armor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ja to oczywiscie potwierdzam musisz miec wiekrzy defend sam, dam ci przyklad mam 16 lvl ze skilami 54/45 i wiem ze musze cwiczyc shildinga wiec def def i jeszcze raz def cwicz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Boze ale we nudzicie.
Ja zrobilem palka 25lvl 15mlvl 85/70 w miesiac. Lazcie sobie ze skilami 10/10 na cyce z kamieniami i wedka w rece ![]() 50 shielding wystarcza na cyce na full defie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() a Więc dotrenuj shielding do 55 i spokojnie sam mozesz chodzic na cyce bez blokera na i oczywiscie exura vita w razie czego
|
![]() |
![]() |